ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο γενικός αρχηγός της Δόξας Μεγαλόπολης στο a-s!

Η Δόξα Μεγαλόπολης από το περασμένο Σάββατο εξασφάλισε την άνοδο στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος επικρατώντας 3-2 του Αρκαδικού.

Το arcadia-sports επικοινώνησε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Σωτήρης Στριγκλή, ο οποίος μίλησε για την άνοδο της ομάδας, όσο και για το μέλλον.

 

"Η φετινή χρονιά ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για την ομάδα μας. Μετά το 1972 βρέθηκε πρώτη φορά σε χαμηλότερη κατηγορία και αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και τα πήγαμε πολύ καλά. Η ομάδα στηρίχθηκε σε μικρά παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο μέσος όρος της ομάδας είναι 17 χρονών", ήταν η αρχική τοποθέτηση.

 

Αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, τόνισε: "Την επόμενη χρονιά δεν θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές. Το μόνο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι θα φύγουν κάποια παιδιά για Στρατό και σπουδές. Όμως θα πολεμήσουμε και πάλι να κρατήσουμε έναν κορμό και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη η συμβολή του προπονητή Στράτος Γεννιτσαριώτης, ο οποίος ήρθε από την πρώτη μέρα και βοήθησε πάρα πολύ. "Μάζεψε" τα παιδιά και έφτιαξε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα".

 

Το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας έχει ακόμα μια αγωνιστική στην οποία η Δόξα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή. Εκεί θα σφραγιστεί και τυπικά η άνοδος στην Α' κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων