ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βερβεσός στο a-s: Μόνη λύση η συγχώνευση!

Ο Δημήτρης Βερβεσός με τοποθέτηση στο arcadia-sports είναι απόλυτος: δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το γεννηθεί μία ομάδα στην Κυνουρία από τη συγχώνευση Βρασιών, Ηρακλή Βερβένων, Νικηταρά Δολιανών, Κορακοβουνίου και Ερμή Μελιγούς.



Ο πρόεδρος του Βρασιάτη και εμπνευστής του μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο θα αλλάξει τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της Αρκαδίας θα καταθέσει το πρωί της Δευτέρας (04/07) αίτηση για τροποποίηση του καταστατικού των Βρασιών.

"Δεν υπάρχει άλλη λύση. Είναι ο μόνος δρόμος για να ξεφύγουν οι ομάδες από το αδιέξοδο. Όχι μόνο στον Άγιο Ανδρέα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει οικονομικά πάρα πολύ και η συγχώνευση ομάδων είναι η μόνη προοπτική" τονίζει ο Δημήτρης Βερβεσός στο a-s.

Το Σάββατο είναι μια κρίσιμη μέρα για την έκβαση της υπόθεσης καθώς θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των ενδιαφερομένων.
Αυτή τη στιγμή η μόνη διαφωνία προέρχεται από τον Πανθυρεατικό τη στιγμή που τα διοικητικά συμβούλια των άλλων 5 ομάδων έχουν αρχικά εκφραστεί θετικά για αυτή την προοπτική. Η επιτροπή θα μελετήσει την οριστική πρόταση και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

"Δεν έχω κανένα θέμα με τον αν θα είμαι εγώ πρόεδρος. Το αντίθετο. Αν τελικά προχωρήσει αυτό το πλάνο θα μείνω απλό μέλος. Σημασία έχει η προοπτική και όχι η καρέκλα" σχολιάζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Βρασιών. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον των Βρασιών σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το πλάνο συγχώνευσης ο κ. Βερβεσός τόνισε: "Η ομάδα θα παραμείνει στη Δ' Εθνική αλλά με πολύ μικρότερο μπάτζετ".

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι που αισιοδοξούν για την εξέλιξη της υπόθεσης έχουν ήδη ρίξει στο τραπέζι προτάσεις για το όνομα της ομάδας που θα προκύψει από τη συγχώνευση των 5 με τα Κυνουριακός και ΠΑΟ Κυνουρίας να έχουν τους περισσότερους υποστηρικτές!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων