ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

1141 λέξεις ποδόσφαιρο και εμπειρίες (HXHTIKO)

Γιος γιατρού με ασθενή που τον έκανε να παίξει ποδόσφαιρο, αγώνες στα 3.400 μ. υψόμετρο, δύο παιδιά, ένα τηλεφώνημα στην καρδιά των Χριστουγέννων και ένας Ιανουάριος στην Τρίπολη με βερμούδες. Διαβάστε την συνέντευξη του Αλόκο στον Αρκαδία 93.8. 

 

 

Νιώθει ευτυχισμένος που παίζει στον Αστέρα, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα με το Europa League, πιστεύει πως η ομάδα θα πιάσει τους στόχους της και χαίρεται που η οικογένειά του ζει στην Τρίπολη όπου δεν της λείπει τίποτα!

 

Διαβάστε στην συνέντευξή του για τον ΠΑΟΚ, τον ΑΠΟΕΛ, το άσχημο ξεκίνημα, το σερί των νικών, αλλά και την καριέρα του σε Αργεντινή και Περού, τα παιχνίδια δίπλα στη ζούγκλα του Αμαζονίου, την συζήτηση με τον Ουριμπάρι, τις σπουδές πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων και τις πρώτες ημέρες στην Αρκαδία με μπουφάν από τα καταστήματα του αεροδρομίου και καλτσάκια στο παγωμένο και βροχερό Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!

 

Ευδιάθετος και ωραίος, ο Αλόκο μας έδωσε αρκετές αφορμές για να τον συμπαθήσουμε, να κερδίσουμε σε εμπειρίες από τις εικόνες που έχει συλλέξει σε διαφορετικές χώρες και πρωταθλήματα και να καταλάβουμε ποια είναι η πραγματική κρίση την οποία και βιώνουν στην Αργεντινή. 

 

Η συνέντευξη του ΑΛΟΚΟ στο arcadia938.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων