ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαδάκης: Αλλάζουμε αγωνιστική φιλοσοφία

Ο μοναδικός παίκτης του Αστέρα Τρίπολης του οποίου το συμβόλαιο έληγε και ανανεώθηκε, είναι ο Αντώνης Λαδάκης.


Ο Έλληνας μέσος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 για τη νέα χρονιά, για την περιπέτεια που πέρασαν οι Αρκάδες μέχρι να δικαιωθούν και να παραμείνουν στη Super League καθώς και για την αλλαγή φιλοσοφίας που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα ο νέος προπονητής, Όσκαρ Φερνάντεθ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Λαδάκη

-Για την παραμονή στην κατηγορία: Όταν δεν γνωρίζεις που θα παίζεις είναι πρόβλημα. Ευτυχώς όμως, όλα κύλησαν ομαλά και συνεχίζουμε για 5η χρονιά στη Super League.

-Για τους λόγους που ο Αστέρας δεν πήγε καλά αγωνιστικά: Είχαμε τρομερό πρόβλημα στο γκολ. Αν η ομάδα είχε καταφέρει να σκοράρει κάποια γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούσε, ιδιαίτερα στις τελευταίες αγωνιστικές, τότε δεν θα είχαμε μπει σε περιπέτειες.

-Για την προετοιμασία: Υπάρχουν πολλές αλλαγές σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Αυτή τη στιγμή προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Ο Όσκαρ Φερνάντεθ θέλει η ομάδα να έχει καλή κυκλοφορίας μπάλας, να δημιουργεί και να είναι πιο επιθετική σε σχέση με όσα είδε από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

-Για τις προπονήσεις: Έχουν πολύ μπάλα. Ό,τι γίνεται στην προπόνηση έχει και μπάλα. Η φυσική κατάσταση είναι σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο όμως το τρέξιμο από μόνο του δεν βοηθάει.

-Για τις αλλαγές στο ρόστερ του Αστέρα και τους λίγους Έλληνες παίκτες:
Πάντα ο Αστέρας είχε πολλούς ξένους. Για εμένα αυτό δεν είναι πρόβλημα όταν υπάρχουν καλοί χαρακτήρες.

-Για τις μεταγραφές: Πιο πολύ έχω μιλήσει με τον Θανάση (σ.σ. Κωστούλα). Και οι τέσσερις παίκτες που έχουν έρθει μέχρι τώρα έχουν καλά στοιχεία, είναι καλά παιδιά και όλοι θέλουμε να βοηθήσουν.

-Για τους στόχους ενόψει νέας χρονιάς: Ελπίζω να παίξουμε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και να έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

-Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα. Νομίζω ότι μπαίνουμε σε μια μεταβατική φάση. Δεν ξέρω τί θέαμα θα παρακολουθήσουμε από εδώ και πέρα. Έτσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε άλλο. Οι ομάδες πλέον δεν κάνουν πολλές κινήσεις. Τα προβλήματα δεν είναι μόνο αυτά που φαίνονται. Υπάρχουν παίκτες στη Β' και στη Γ' Εθνική οι οποίοι δεν πληρώνονται.

-Για τα στημένα: Είναι κάτι που σε στενοχωρεί. Ελπίζω αυτή η ιστορία να δώσει το έναυσμα για να αλλάξουν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο μας. Να γίνει πιο καθαρό και πιο οργανωμένο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων