ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οράσιο σε a-s: «Δεν είμαι μάγος, θα κάνω τα πάντα»

Το arcadia-sports συνάντησε τον Οράσιο Γκονσάλβες στο γήπεδο του Αστέρα όπου την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ανδρική ομάδα. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Νέων (Κ20) προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, που θα γίνει απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή και δήλωσε πως με σκληρή δουλειά ο Αστέρας θα ορθοποδήσει.

 

Πρώτες σκέψεις του...

«Το κοινό μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι να δουλεύεις. Με πολλή δουλειά παρέα με τους παίκτες πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή και πρέπει να τη βοηθήσουμε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.»


Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό…

«Έχουμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως θα προσπαθήσουμε να περάσουμε 3-4 πράγματα που θέλουμε.»

 

Στόχος του ως πρώτος προπονητής…

«Δεν είμαι μάγος για να αλλάξω τα πάντα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα όμως πιστεύω στη δουλειά μου και μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Χρειαζόμαστε επειγόντως θετικά αποτελέσματα γιατί αυτό είναι που μετράει. Σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και καλύτερα.»


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων