ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκος στο a-s: Αν δε με βλέπουν σαν αξία, δε φταίω εγώ

Είναι από τους πιο παλιούς παίκτες στην ομάδα και γνωρίζει καλά τι έφερε τον Αστέρα στη Β’ Εθνική. Ο Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε στο arcadia-sports για το τι έφταιξε και υποβιβάστηκε ο Αστέρας, για την προσωπική του πίκρα και για το μέλλον. Το δικό του αλλά και του Αστέρα…


-Απολογισμός της σεζόν…

"Παρά τη νίκη επί του Πανιώνιου το πρωτάθλημα δεν έκλεισε ευχάριστα για εμάς, προσωπικά είμαι πολύ πικραμένος, πολύ στενοχωρημένος, είμαι 5 χρόνια στην ομάδα και έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτή.

Τι έφταιξε και τι μας πήγε πίσω αντί για μπροστά, ίσως να είμαι ειδικός να πω αλλά ίσως και να μην είμαι, καλύτερα να μην κάνουμε δηλώσεις που μπορεί να προβούν σε κακό.

Όλοι κάνουμε λάθη, από κει και πέρα η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα και το δυναμισμό να πρωταγωνιστήσει στη Β’ Εθνική και να γυρίσει στην Α’ Εθνική, γιατί εκεί είναι η θέση που της αρμόζει.

Είναι ένα πολύ υγιές οικονομικά σωματείο, υγιής ομάδα, κάθε παίκτης θα ήθελε να βρίσκεται σε αυτή."

-Έφταιξε η μη εκμετάλλευση της έδρας; Η κακή επίδοση στην επίθεση της ομάδας;


"Εγώ δεν βγάζω το εαυτό μου απέξω, κανείς δεν πρέπει να το κάνει αυτό, αλλά νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο αν δεν βάλεις γκολ δε μπορείς να κερδίσεις. Όταν κυνηγάς να βάλεις γκολ και στην αντεπίθεση τρως γκολ σου κόβει τα πόδια, έτσι χάσαμε πολλά ματς.

Φέτος πληρώσαμε το ότι δε μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Έτσι είναι η ζωή αλλά ο Αστέρας είναι δυνατό σωματείο και θα επιστρέψει.

Δε μπορούμε να μιλάμε με «αν» τώρα γιατί θα μπορούσαμε να πούμε πολλά. δεν τα καταφέραμε, αυτή είναι η αλήθεια, είμαστε η τρίτη ομάδα από κάτω.

Τουλάχιστον μετά τη σημερινή νίκη θα μπορώ να κοιμάμαι πιο ήσυχος τα βράδια αν και η πίκρα είναι μεγάλη. Δεν έχουμε παρά να σηκώσουμε το κεφάλι, να κοιτάξουμε την πραγματικότητα που αυτή λέει ότι ο Αστέρας είναι στη Β’ Εθνική, κι εμείς θα παλέψουμε για να τον ξανανεβάσουμε."

-Για την αντιμετώπιση του ίδιου από τους προπονητές του φέτος…


"Δε θέλω να πω κάτι, είμαι πικραμένος και από αυτό το θέμα, δεν έχω να πω κάτι για κανέναν προπονητή, οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται. Αν δεν μας βλέπουν σαν αξίες και σαν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν την ομάδα, τότε δε φταίω εγώ, είναι αλλουνού το πρόβλημα."

-Για το μέλλον του στην ομάδα…


"Δεν ξέρω ακόμα, προς το παρόν θα ξεκουραστώ με την οικογένειά μου, θα σκεφτούμε μετά και θα δούμε τι θα γίνει…"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων