ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παρουσιάστηκε "Το ταξίδι των αναμνήσεων" με τη λάμψη του "Δράκου" (pics)

Στο κλειστό γυμναστήριο  της Τρίπολης  με την παρουσία του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Σταύρος Κουκάκης παρουσίασε το τρίτο του βιβλίο "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ".

ΑΣΤΕΡΑΣ

Για το βιβλίο μίλησαν οι έγκριτοι Αρκάδες δημοσιογράφοι ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Τάσος Κολλίντζας και η Έλενα Μπουζαλά. Ο Παναγιώτης  Γιαννάκης βραβεύτηκε από τον Δήμο Τρίπολης και το Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την μεγάλη του πρόσφορα στο ελληνικό μπάσκετ

Ο "Δρακος" στην ομιλία του συνεχάρη τον Σταύρο Κουκάκη για την συγγραφή του βιβλίου και όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες αυτής της περιοχής παρακινώντας τους να στηρίζουν τις προσπάθειες των ομάδων.

Βραβεύτηκε επίσης ο  Βύρων Κρίθαρης, ο προπονητής που ώθησε των Παναγιώτη Γιαννάκη να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Στην έκπληξη της βραδιάς που είχε προαναγγείλει ο συγγραφέας δόθηκε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Αταλάντη Τασουλή την πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο WNBA  το δαχτυλίδι των πρωταθλητών που είχε κερδίσει το 1997 με τους HoustonComets.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Σταύρος Κουκάκης εμφανώς συγκινημένος στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και αυτούς που στήριξαν την έκδοση του βιβλίου του.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και Δημοσθένης Σωηρόπουλος , η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεωργία Παναγοπούλου, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίων των κτηριακών υποδομών Τίμος Κατσιπός , ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος , παίκτες, προπονητές και παράγοντες της Πελοποννήσου με λαμπρή παρουσία στα παρκέ αλλά και πλήθος κόσμου.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων