ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσώνης: "O Πολύβιος προσφέρει κοινωνικό έργο στην πόλη"

Ο προπονητής του Πολύβιου Μεγαλόπολης, Αργύρης Τσώνης μίλησε στο a-s για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τα προβλήματα του αλλά και για την ομάδα της Μεγαλόπολης που κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Αναλυτικά:

Για τον Πολύβιο της σεζόν 2018-19:

"Είμαστε μια νέα ομάδα και κάνουμε ένα restart στον Πολύβιο. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα τα οποία λόγω της μικρής χρονικά προετοιμασίας μας δεν έχουν δέσει απόλυτα μεταξύ τους. Παρόλα αυτά υπάρχει ενδιαφέρον και όρεξη για να συμβεί αυτό. Το κακό με εμάς είναι ότι μας "χτύπησαν" κάποιες ατυχίες και πρέπει να βρούμε τρόπους ώστε να ανταπεξέλθουμε. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, νομίζω ότι είμαστε από τις πιο αθλητικές ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε κάποιες ελλείψεις λόγω τραυματισμών και νομίζω ότι με τις επιστροφές που θα έχουμε θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι".

Για το εφετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ:

"Νομίζω ότι φέτος οι ομάδες είναι πιο ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Ολες οι ομάδες έχουν έμπειρους παίκτες. Το μεγάλο πρόβλημα στο πρωτάθλημά μας είναι οτι δεν έχουν έχουν τις κατάλληλες υποδομές και τις ώρες που χρειάζονται για να γυμναστούν οι αθλητές ώστε να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό πρωτάθλημα. Ηδη διαφαίνεται θέμα με τους τραυματισμούς στις περισσότερες ομάδες και νομίζω ότι δεν φταίνε οι προπονήσεις ή οι ίδιοι οι παίκτες. Αν είχαμε λύσει το θέμα των υποδομών θα είχαμε ακόμα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα".

Για τους ανθρώπους που "τρέχουν" ομάδες για πρωταθλήματα σαν αυτό της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ:

"Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τα πάντα. Κινούνται σιγά σιγά και νομίζω αυτό είναι και το πρέπον. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον Πολύβιο και μένουμε πιστοί στο πλάνο μας. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό στην αντρική μας ομάδα και σιγά σιγά να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Το ίδιο και στα τμήματα υποδομής. Γίνεται μια φοβερή προσπάθεια. Εχουμε 120-130 παιδιά και φανταστείτε ότι κανένα από αυτά δεν πληρώνει συνδρομή. Ο Πολύβιος προσφέρει κοινωνικό έργο στην πόλη της Μεγαλόπολης και όλοι έχουν αγκαλιάσει την ομάδα. Οι βάσεις είναι σωστές και η δουλειά εξαιρετική στις ακαδημίες από τους Αργύρη Νικητόπουλο και Ανδρέα Τρυφωνόπουλο. Η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα στα επόμενα χρόνια".

Τι θα έκανε καλύτερα τα πρωταθλήματα της Ένωσης:

"Αυτό που είπα και πριν, οι υποδομές. Βέβαια δεν είναι μόνο η Ένωση μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλλά στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση. Αν δεν έχεις σωστές υποδομές να δουλέψεις χάνουν και οι παίκτες και οι ομάδες. Το θέμα μας είναι καθαρά θέμα υποδομών, να μπορέσουν οι ομάδες να βρουν ώρες και να δουλέψουν σωστά. Πρέπει να γίνει δουλειά και κίνηση απ' όλες τις ομάδες και την διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ προς αυτόν τον τομέα. Διαφορετικά θα έχουμε ομάδες που θα ανεβαίνουν στην Γ΄Εθνική και εκεί θα φαίνεται η διαφορά των δικών μας ομάδων από τις ομάδες των άλλων ενώσεων".

Πολύβιος - Αρκαδικός το Σάββατο:

 

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον coach Γεωργακόπουλο του Αρκαδικού, οποίος με τα παιδιά που έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και νομίζω το μέλλον είναι μπροστά τους. Υστερούν σε δύναμη αλλά έχουν όλα αυτά που χρειάζεται για να μπορέσουν να κάνουν βήματα προόδου. Θα πρέπει όλοι να προσέξουν τον Αρκαδικό την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων