ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παγκράτι και γεμάτο γήπεδο για τον Αρκαδικό

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Αρκαδικός επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης μετά από 41 ημέρες και τον αγώνα με τον Εθνικό στις 29 Νοεμβρίου, για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην έδρα του, καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο 10 Ιανουαρίου το Παγκράτι (17.00), έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαία παιχνίδια της αγωνιστικής, αυτό με τον Παγκράτι, όπου θα πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας να σταθούν στο πλευρό του Αρκαδικού, να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, δημιουργώντας για μία ακόμα φορά όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα ενισχύοντας παράλληλα την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων