ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιάννης Σμυρνιώτης: Ανεξήγητο, απαράδεκτο!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στο φινάλε του αγώνα με τον ΚΑΟΔ ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος δεν είχε λόγια για να εξηγήσει την κακή εικόνα της ομάδας του.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Σμυρνιώτη


"Δε χωρά αμφιβολία ότι ήμασταν μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, έγινε κάτι ανεξήγητο. Κανείς δεν μπορεί να το δεχτεί. Παρουσιάστηκε μια εντελώς διαφορετική ομάδα κάτι που στενοχωρεί όλους και τους φιλάθλους και νομίζω ότι πάνω από όλα οι παίχτες αδικούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Ήμασταν και οι δύο αδιάφοροι, ο ΚΑΟΔ στην Α1 και εμείς στην κατηγορία, μετά από μια μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα.

Tους είπα ότι πρέπει να παίξουν μπάσκετ για τον εαυτό τους και να δείξουν ότι μπορούν και αυτοί να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά και στην καριέρα τους και στη ζωή τους. Επειδή ακριβώς προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, τους είπα για τον μπασκετικό εγωισμό τους στη θετική τους πλευρά και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ακριβώς αυτό αλλά στην πολύ αρνητική του πλευρά.

Πήραν κάποιοι παραπάνω ενέργειες, πήγαν να πάρουν φάσεις μόνοι τους, η ομάδα δεν είχε αρχή και τέλος και όταν παίζεις με την Δράμα που σίγουρα είναι πολύ καλή ομάδα, το πληρώνεις μέχρι τέλους. Το μόνο που πρέπει να πω είναι ότι όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας στα τελευταία 8 λεπτά ήταν απαράδεκτη, δεν τιμάει κανέναν ούτε και εμένα, ούτε το προπονητικό επιτελείο ούτε και τους ίδιους τους παίκτες πάνω από όλα και νομίζω ότι άσχετα με το πως θα τελειώσει η ομάδα και το πως θα γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα μια κουβέντα, γιατί η εικόνα αυτή είναι πολύ λανθασμένη και δεν δουλεύαμε όλο τον χρόνο 8 μήνες για να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα.

Αυτή η εικόνα διάλυσης στα 8 τελευταία λεπτά είναι ανεξήγητη πραγματικά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήραν κάποιοι το δικαίωμα να είμαστε έτσι… Είναι ανεξήγητο και για μένα. Πριν φτάσουν τα τρία τελευταία παιχνίδια πρέπει να συζητήσουμε άμεσα για το σημερινό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα ματς, να μπούμε μέσα και από εκεί και πέρα… Για το καλύτερο προσπαθούμε πάντα ότι μας φέρει η κατάσταση…

Νομίζω ότι πρώτη φορά βγήκαν στοιχεία απειθαρχίας στο μπασκετικό κομμάτι.
Δεν έχουν δώσει τα παιδιά τέτοιο δικαίωμα ούτε σε εμένα, ούτε και στην ομάδα. Ίσως θα ήθελαν να ενεργήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά και τους βγήκε με τον τρόπο αυτό. Δεν ξέρω, είναι κάτι ειλικρινά που δεν μπορώ να το εξηγήσω και εγώ, αν το ήξερα θα είχα πει την γνώμη μου…"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων