ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έρχεται στο a-s...Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου!

H παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης στην φετινή Α2 γυναικών, επαναφέρει την Τρίπολη στην ελίτ του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ σε επίπεδο γυναικών. 

 Kι αυτό διότι στις πιο μικρές ηλικίες, η Άμιλλα Τρίπολης φροντίζει κάθε χρόνο να μας χαρίζει μεγάλες επιτυχίες και έτσι για άλλη μια χρονιά το μπάσκετ είναι έτοιμο να χαρίσει στη πόλη μας συναρπαστικές στιγμές.

 

Μια από τις καλύτερες Ελληνίδες που έχει συμμετάσχει σε όλες τις εθνικές ομάδες (παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων, νέων γυναικών και γυναικών) και τώρα αγωνίζεται στη Αμερική, στην πρώτη κατηγορία του NCCA με τη φανέλα του Robert Morris University, η Άννα-Νίκη Σταμολαμπρου ανοίγει την καρδιά  της στον Χρήστο Γεννιά, για την εθνική ομάδα, για τις διαφορές ευρωπαϊκού-αμερικάνικου μπάσκετ, για την μεγάλη αγαπη της τον ΠΑΟΚ, αλλά και το επαρχιακό μπάσκετ.

 

 

Μείνετε τις επόμενες ημέρες συντονισμένοι στο a-s και διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του ερχόμενου "next big think" στον χώρο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων