ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζντοβτς: "Θα μας κρεμούσαν αν χάναμε"

Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε πως δεν άφησε τους παίκτες του να χαλαρώσουν και πως στο ημίχρονο είπαν πως: "θα μας... κρεμάσουνε αν πάει κάτι στραβά".  

 

 

 

 Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε για τη νίκη επί τους Αρκαδικού: Συγχαρητήρια στου παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολη νίκη και το γνωρίζουμε. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Ο Αρκαδικός προσπάθησε σκληρά γιατί... έπαιζε τη ζωή του. Αυτή είναι η πλευρά των φιλοξενούμενων. Εμείς είχαμε ένα καινούριο παίκτη και έπρεπε να τον βάλουμε να αγωνιστεί αλλά το ματς κύλισε διαφορετικά. Παίξαμε σκληρή άμυνα και στο τέλος... σπάσαμε τον Αρκαδικό, βάλαμε σουτ από την περιφέρεια και τελείωσε με ευτυχισμένο τέλος ο αγώνας.

 

Για το κίνητρο των παικτών του και τι είπαν στα αποδυτήρια: Με ξέρουν οι παίκτες. Δεν τους αφήνω να χαλαρώσουν ούτε λεπτό. Όλοι ξέρουν ότι η ΑΕΚ πρέπει να κερδίζει κάθε αγώνα. Γι' αυτό μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θα μας... κρεμάσουνε αν πάει κάτι στραβά. Στο τέλος βρήκαμε μερικούς παίκτες που πραγματικά έκαναν την διαφορά και το έκαναν εύκολο. Κερδίσαμε με την άμυνα μας και αυτό μας έδωσε ώθηση και στην επίθεση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων