ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζητά αποζημίωση 10 εκατομμύρια επειδή τον πήρε ο ύπνος! (VIDEO)

Ένας φίλαθλος των Νιου Γιορκ Γιάνκις, τον οποίο πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια αγώνα, πλέον ζητά αποζημίωση για "προσβολή της εικόνας του" που φτάνει τα 10.000.000 δολάρια! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία.

Ένας άτυχος φίλαθλος των Νιου Γιορκ Γιάνκις, καταγράφηκε από τις κάμερες που μετέδιδαν αγώνα της ομάδας να κοιμάται στις εξέδρες του γηπέδου. Απ' ότι φαίνεται το ματς δεν είχε ιδιαίτερη ένταση και ο νεαρός είπε να... ξεκουράσει λίγο τα μάτια του από τα όσα έβλεπε.

Τι το ήθελε όμως; Αμέσως η εικόνα του κοιμισμένου οπαδού έκανε το γύρο του κόσμου. Ο ίδιος ωστόσο, όταν το πληροφορήθηκε δεν έδειξε και τόσο χαρούμενος. Για την ακρίβεια μάλιστα, κατέθεσε μήνυση τόσο στην ομάδα, όσο και στο κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα ζητώντας για αποζημίωση 10.000.000 δολάρια επειδή "προσβλήθηκε η εικόνα του".

 

Πηγή: contra.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων