ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ράγιος στο a-s: "Τελικός... ντροπής, περήφανος που ήμουν αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ"

Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε στο a-s για τον τελικό του ΑΣΤΕΡΑ στις 11 Μαΐου του 2013 και τόνισε το πόσο περήφανος είναι που υπήρξε αρχηγός των Αρκάδων.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ήταν 11 Μαΐου του 2013 όταν ο Αστέρας αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που μνημονεύεται μέχρι σήμερα για τους λάθος λόγους.

Πριν από δέκα χρόνια ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε μια "ανάσα" από το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της ιστορίας του αλλά ο διαιτητής Γιάχος και η... παρέα του, το στέρησαν από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ράγιος. Περόνε και Ναβάρο συνδυάστηκαν με τον δεύτερο να σουτάρει απλό πλάγια θέση στην περιοχή, τον Κάρολ να αποκρούει και την μπάλα να φτάνει στον Ράγιος που άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ.

Για την συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε στο a-s ο Ρούμπεν Ράγιος, 

"Η χαρά όλων όσων ήθελαν τον Αστέρα να είναι Κυπελλούχος φαινόταν στα πρόσωπά τους. Η στήριξη μετά από εκείνον τον τελικό... ντροπής που θα μείνει στην ιστορία, όχι όμως για θετικούς λόγους στον αθλητισμό. Νιώθω περήφανος ως αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράγιος.

 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων