ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιώλης στο a-s: "Δέκα χρόνια μετά, ο τελικός με τον Ολυμπιακό... στάζει ακόμη αίμα"

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για όσα έζησε στον τελικό του 2013 κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αυτό το ματς... στάζει ακόμη αίμα

 

Ο Σάκης Τσιώλης, ο κορυφαίος τεχνικός στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ - όπως αναδείχτηκε στη μεγάλη ψηφοφορία του a-s - μίλησε για όσα έζησε στον τελικό του 2013 κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αυτό το ματς... στάζει ακόμη αίμα

Αναλυτικά όσα είπε στο a-s:

ΑΣΤΕΡΑΣ

"Είναι ένα ματς που δεν θα ξεχάσει κανένας φίλος του Αστέρα. Κανένας φίλος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Μιλάμε για ένα ιστορικό ματς, όπου η έκβασή του θα μπορούσε και έπρεπε να είναι διαφορετική. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας ήταν η καλύτερη ομάδα.

Αυτό το είδαμε όλοι, αλλά δυστυχώς οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη. Είναι ένα παιχνίδι που 10 χρόνια μετά... στάζει ακόμη αίμα. Εύχομαι στην ομάδα, να πετύχει ό,τι παραλίγο να κατακτήσουμε εμείς τότε στο άμεσο μέλλον".

 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων