ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αλεξανδρής: "Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον πατέρα μου που μας βλέπει από ψηλά"

O παίκτης και προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης, Γιώργος Αλεξανδρής, μίλησε στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" του Arcadia 93.8 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο αφιέρωσε στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα μίνι πρωτάθλημα 12 αγωνιστικών και δεν υπήρχαν αρκετά δυνατές ομάδες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία καταφέραμε να βγούμε πρώτοι, σε ισοβαθμία με την Νεστάνη, η οποία αξίζει συγχαρητήρια που κατάφερε να φτάσει στην ίδια θέση με εμάς αλλά ένα γκολ της στέρησε την άνοδο. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Ήταν ήρεμα τα παιχνίδια. Σεβαστήκαμε κάθε αντίπαλο που παίξαμε ευχαριστηθήκαμε το ποδόσφαιρο".

Για το γεγονός πως όλες οι ομάδες έστειλαν συγχαρητήρια στη Δόξα: "Είναι ένα θετικό στοιχείο για το αρκαδικό ποδόσφαιρο. Να υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Αυτό θέλουμε να ζούμε σε αυτές τις ημέρες που περνάμε".
 
Για την επιλογή να αναλάβει τον διπλό ρόλο: "Δεν ήταν εύκολο. Ήξερα πως θα αντιμετώπιζα δυσκολίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία. Δείξαμε χαρακτήρα. Είχα έναν σύνθετο ρόλο. Χρειάστηκε να είμαι τερματοφύλακας, αμυντικός, να είμαι στον πάγκο. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Όλοι πρέπει να κοιτάμε το καλό της ομάδας". 
 
Αν αγχώθηκε μέσα στη διάρκεια της σεζόν: "Δεν αγχώθηκα. Είχα πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας. Έχουμε έμπειρους παίκτες και νεαρά παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες σε λίγο καιρό και θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχηθώ δύναμη στον Χρήστο Κυριακόπουλο που έπαθε χιαστό και χθες έκανε χειρουργείο".
 
Για τα νέα παιδιά της Δόξας: "Όταν παίζεις σε αυτή την κατηγορία πρέπει να δίνεις ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Είχα δουλέψει με αυτά τα παιδιά από όταν ήταν στο παιδικό και ήξερα πως μπορούσαν να προσφέρουν στην ανδρική ομάδα. Μιλάω για 4-5 ενδεκαδάτους παίκτες. Θεώρησα πως έπρεπε να ξεκινάει η ομάδα από αυτά τα παιδιά. Φυσικά δεν ήταν εύκολο, καθώς έχαναν προπονήσεις λόγω διαβάσματος αλλά θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας".
 
Για την Α' Αρκαδίας: "To πρωτάθλημα θα κριθεί στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή και το Λεωνίδιο, αν δεν υπάρξει κάποια γκέλα νωρίτερα. Αυτές οι δυο ομάδες πάνε χέρι χέρι".
 
Για το μέλλον της ομάδας: "Είναι νωρίς ακόμα. Θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον σύλλογο της πόλης μας".
 
Για την αφιέρωση του πρωταθλήματος: "Θα το αφιέρωνα σε ένα πρόσωπο που είναι εκεί ψηλά στον ουρανό. Στον πατέρα μου. Και στην οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου. Στα αδέλφια μου, την μητέρα μου και τους φίλους μου".
 
Για τις καλύτερες στιγμές του με τη Δόξα: "Το πρωτάθλημα που πήραμε το 2016, η άνοδος στη Γ' Εθνική, στην οποία έπαιξα την επόμενη χρονιά. Οι συνεχόμενες επιτυχίες με την ομάδα είναι οι καλύτερες μου στιγμές".
 
Για το αν υπάρχουν παιδιά που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους: "Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο παιδί που μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά. Υπάρχουν δύο - τρεις περιπτώσεις που με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορούν να φτάσουν ψηλά. Θέλει δουλειά και το κεφάλι κάτω, όπως κάνει ο Γιάννης Κώτσιρας που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους στην πρώτη κατηγορία με τον Παναθηναϊκό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΕΤΟΣ ΔΑΡΑ 14 13 0 1 39
2 ΑΠΟΛΛΩΝ 14 13 0 1 39
3 ΑΡΗΣ 12 8 0 4 24
4 ΑΟ ΝΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 12 7 1 4 22
5 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 12 5 1 6 16
6 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 10 4 0 6 12
7 ΝΕΣΤΑΝΗ 13 4 0 9 12
8 ΕΛΠΙΔΑ 13 3 1 9 10
9 ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 12 2 1 9 7
10 AEK 12 1 0 11 3

Ροη Ειδησεων