ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιαννακαρώνης στο a-s: "Η Δημητσάνα έχει ποιοτικό ρόστερ, να είμαστε πρωταγωνιστές"

Ο Μαρίνος Γιαννακαρώνης μέσω του a-s, στέκεται στη φετινή πορεία της Δημητσάνας, στη διαρκή στήριξη της διοίκησης, στον κορονοϊό και στο πρωτάθλημα που είναι... διαφορετικό!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Μαρίνος Γιαννακαρώνης στο a-s:

Πώς βλέπεις την ομάδα φέτος;

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Δημητσάνας και τον προπονητή κ. Αντρέα Σχίζα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου προκειμένου να παραμείνω στην ομάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν και είναι δίπλα σου κάθε στιγμή. Παρά την μεγάλη αποχή που είχαμε λόγω covid δεν άργησαν να μπουν οι βάσεις στην ομάδα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, η διοίκηση μας στηρίζει και είμαστε όλοι ευγνώμονες για αυτό.

Ποια είναι η γνώμη σου για τη φετινή σας πορεία;

Θεωρώ έχουν μπει τα γερά θεμέλια στην ομάδα εξαρχής. Η διαρκής στήριξη της διοίκησης και του προπονητή μας κ. Σχίζα καταδεικνύουν την σοβαρότητα του συλλόγου. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται από όλα τα παιδιά στις προπονήσεις είναι η επιδίωξη μιας πρωταγωνιστικής σεζόν. Είμαι σίγουρος τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν και σύντομα η Δημητσάνα θα βρίσκετε στις θέσεις που πραγματικά της αξίζουν.

Τί να περιμένουμε το 2022 από την ομάδα σας;

Φετινός στόχος είναι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας. Συνδυασμός πάντα με καλό ποδόσφαιρο προσφέροντας όμορφη εικόνα στους φιλάθλους. Άλλωστε, έχουμε ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ για να το επιτύχουμε αυτό.

Έχοντας εμπειρία πλέον από το πρωτάθλημα, ποια είναι η γνώμη σου για το φετινό;

Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Η αιτία είναι η μεγάλη απουσία που είχαμε όλοι οι αθλητές, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να μην έχουν βρει ακόμα ρυθμό, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το θετικό όλων καμία ομάδα δεν μπαίνει μέσα στο γήπεδο για να χάσει. Κάθε παιχνίδι έχει την δίκη του αξία και αποτελεί μια ξεχωριστή και μοναδική μάχη.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την ομάδα της Δημητσάνας διεκδικώντας την άνοδο. Παράλληλα με αυτό, να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στα 4 έτη που ορίζει το Πανεπιστήμιο. 

Μια ευχή για το νέο έτος;

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ελπίδα, νέες προσδοκίες αφήνοντας στο παρελθόν τις πίκρες χαρίζοντας ζεστασιά και υγεία σε όλον το κόσμο. 

Τέλος, να μην ξαναζήσουμε στιγμές κοινωνικής απομόνωσης αλλά να ζούμε όπως παλιά την ομορφιά του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο. Μέχρι όμως να γίνει αυτό με απόλυτη ασφάλεια οφείλουμε όλοι μας να εμβολιζόμαστε και να τηρούμε τα μέτρα που ορίζουν οι ειδικοί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 22 21 1 0 64
2 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 22 15 3 4 48
3 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 22 15 1 6 46
4 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 22 13 4 5 43
5 ΤΕΓΕΑ 22 10 4 8 34
6 ΗΡΑΚΛΗΣ 22 9 4 9 31
7 ΑΕΚ 22 8 6 8 30
8 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 22 9 2 11 29
9 ΑΧΙΛΛΕΑΣ 22 5 5 12 20
10 ΒΡΑΣΙΕΣ 22 4 5 13 17
11 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 22 5 1 16 16
12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 22 0 0 22 0

Ροη Ειδησεων