ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Mούστος: "Να συνεχίσω να παίζω για όσο καιρό μπορώ"

O ποδοσφαιριστής του Ορχομενού, Θοδωρής Μούστος παραχώρησε δηλώσεις στο a-s και αναφέρθηκε τόσο στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του όσο και στη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας.

ΠΑΣ Γιάννινα Αστέρας Τρίπολης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: "Η ομάδα φέτος έκανε μια νέα αρχή, στηριζόμενη κυρίως στα δικά της παιδιά. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια, έχουν τόσο οι παλιοί παίχτες, ικανοί να καθοδηγήσουν τα νέα παιδιά, όσο και ο προπονητής μας ο κ. Μιχαλόπουλος ο οποίος μέσα από την δουλειά του στις προπονήσεις μας δίνει κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Όπως κάθε νέα αρχή, έτσι και η δικιά μας ήταν δύσκολη, αλλά με το πέρασμα των παιχνιδιών έχουμε βρει τα "πατήματα" μας, η ομάδα απέκτησε χημεία και μια ταυτότητα μέσα στο γήπεδο, παρουσιάζοντας μια ανταγωνιστική ομάδα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει".
 
Για τους στόχους του Ορχομενού: "Στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό και υπολογίσιμο σύνολο, το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, στηριζόμενο όπως είπα και πιο πάνω σε δικά της παιδιά, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται και το οποίο θα αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω για όσο καιρό μπορώ και το επιτρέπουν οι συνθήκες, γιατί ερασιτέχνες είμαστε και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας προηγούνται, βοηθώντας παράλληλα και τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο μέσα από αυτά που έχω μάθει στα τόσα χρόνια με την ενασχόληση μου και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει".
 
Για την διακοπή: "Όταν η υγεία προέχει όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο και η διακοπή ήταν ένα άμεσο επακόλουθο της όλης κατάστασης".

 

Για το lockdown: "Αυτή την στιγμή περνάμε μια δεύτερη φάση lockdown, που ίσως  αποτελεί την μόνη λύση για την προσωρινή αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι πρέπει να επιδείξουμε υπομονή και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση και κυρίως να παραμείνουμε, εκτός από σωματικά, και ψυχικά υγιείς. Εύχομαι να επιστρέψουμε γρήγορα στην καθημερινότητα μας και τις συνήθειες μας, ακόμα πιο δυνατοί και κυρίως υγιείς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 22 21 1 0 64
2 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 22 15 3 4 48
3 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 22 15 1 6 46
4 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 22 13 4 5 43
5 ΤΕΓΕΑ 22 10 4 8 34
6 ΗΡΑΚΛΗΣ 22 9 4 9 31
7 ΑΕΚ 22 8 6 8 30
8 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 22 9 2 11 29
9 ΑΧΙΛΛΕΑΣ 22 5 5 12 20
10 ΒΡΑΣΙΕΣ 22 4 5 13 17
11 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 22 5 1 16 16
12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 22 0 0 22 0

Ροη Ειδησεων