ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κωτσιαρίδης στο a-s: "Προέχει η δημόσια υγεία"

Ο ποδοσφαιριστής του Νικηταρά, Κωνσταντίνος Κωτσιαρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στο a-s και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της ομάδας του και στην διακοπή.

ΛαμίαΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του συλλόγου των Δολιανών:

Για τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι στιγμής: "Κατά την προσωπική μου άποψη οι εμφανίσεις της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα είναι έως τώρα μέτριες. Αν εξαιρέσουμε την βαριά ήττα από τον Αχιλλέα, που στην ουσία ήταν απλά ένα άθλιο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα ήταν σχετικά καλή στα υπόλοιπα ματς. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας , δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα και προσπαθούμε να τηρούμε όσο μπορούμε το πλάνο που ακολουθεί ο προπονητής μας. Γενικότερα όμως, είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η ομάδα μου στερήθηκε σε 3 από τα 4 ματς έως τώρα, τουλάχιστον 4 -5 παίκτες που λόγω πανδημίας, φόρτου εργασίας, καθώς και τραυματισμών, δεν κατόρθωσαν να δώσουν το παρών σε σημαντικά ματς.

Ωστόσο, αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα, δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και πως κανένας δεν περισσεύει. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, νομίζω πως και στα 4 φετινά παιχνίδια, παραταχθήκαμε με διαφορετική  ενδεκάδα! Ειδικότερα, στο πιο πρόσφατο εναντίον του Τυρού, 4 από τα 11 παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά για φέτος και μάλιστα ως βασικοί. Οπότε καταλαβαίνετε πως με βάση την έως τώρα κατάσταση, οι 4 βαθμοί συγκομιδή είναι σχετικά καλοί. Θα μπορούσαν βέβαια να είναι και 7 αλλά το ίδιο εύκολο θα ήταν να ήμασταν και με 1 βαθμό, καθώς θεωρώ πως καμία ομάδα με τους στόχους μας δε θα πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον Πανθυρεατικό". 

Για τους στόχους της ομάδας του: "Οι στόχοι  που έχουμε θέσει σαν ομάδα από την αρχή της χρονιάς είναι σαφείς. Αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε την απευθείας παραμονή, τουλάχιστον να πάμε στα μπαράζ για να παλέψουμε με μια ομάδα του βορείου ομίλου.

Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ και στον γενικότερο στόχο και πλάνο της ομάδας. Που δεν είναι άλλο από τη νεοσύστατη ακαδημία μας. Στόχος μας είναι η ομάδα να υπάρχει και στο άμεσο μέλλον με παίκτες παιδιά από το χωριό . Γι΄αυτό βοηθάμε όλοι, παίκτες και διοίκηση, για την καλή λειτουργία της ακαδημίας, που είναι το μέλλον και η ουσία της ύπαρξης της ομάδας! ".

Για τη διακοπή: "Η διακοπή του ποδοσφαίρου και γενικότερα κάθε αθλητικής δραστηριότητας δεν αρέσει σε κανέναν. Ωστόσο, λόγω πανδημίας, προέχει η δημοσιά υγειά! Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω ότι οι ομάδες θα χρειαστούν πάλι αρκετό καιρό προσαρμογής μετά από αυτό το διάστημα αποχής. Οπότε τα πράγματα γενικότερα είναι δύσκολα καθώς όλοι ερασιτέχνες είμαστε, το χόμπι μας κάνουμε και θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής".

Για το κατά πόσο μπορούν να ξεκινήσουν τον άλλον μήνα τα πρωταθλήματα: "Κατά τη γνώμη μου θεωρώ πως τα πρωταθλήματα, πόσο μάλλον οι τοπικές κατηγορίες, θα αργήσουν αρκετά να ξεκινήσουν. Βασικά, ας ευχηθούμε απλά να εκκινήσουν ξανά... Το καλύτερο θα ήταν πριν το 2021, όμως με την παρούσα κατάσταση της πανδημίας στη χωρά το θεωρώ απίθανο".

Για το lockdown: " Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγειά σε όλους. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί και υπομονετικοί για ακόμα λίγο χρονικό διάστημα και ελπίζω σε λίγο καιρό να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Πρώτα στις ζωές μας και υστέρα και στην μπάλα"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 19 18 1 0 55
2 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 19 14 1 4 43
3 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 19 13 2 4 41
4 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 19 12 3 4 39
5 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 19 9 2 8 29
6 ΤΕΓΕΑ 19 8 4 7 28
7 ΗΡΑΚΛΗΣ 19 7 3 9 24
8 ΑΕΚ 19 5 6 8 21
9 ΑΧΙΛΛΕΑΣ 19 4 5 10 17
10 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 19 5 1 13 16
11 ΒΡΑΣΙΕΣ 19 3 4 12 13
12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 19 0 0 19 0

Ροη Ειδησεων