ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι κιτρινόμαυροι υποστηρικτές των... αδικημένων διαιτητών ξαναχτυπούν

Περίπου μια εβδομάδα έχει περάσει από την... λεπτή χειρουργική επέμβαση του κ. Σιδηρόπουλου στην Τρίπολη και ΜΜΕ προσκείμενα στην ΑΕΚ, συνεχίζουν να υπερασπίζονται τον, εκτός ορισμών, ρεφ - τροχονόμο. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ακριβώς 160 λέξεις ήταν η ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ για την διαιτησία - σεμινάριο μικροχειρουργικής στην Τρίπολη, που είδε όλη η Ελλάδα, από τον γνωστό και μη εξαιρετέο ρεφ - τροχονόμο. Πόσες φορές αναφέρεται σε αυτή, η λέξη "ΑΕΚ";  Ούτε μία.

Κι όμως περίπου μια εβδομάδα μετά από την κιτρινόμαυρη πλευρά, με διάφορα δημοσιεύματα - προϊόντα μυθοπλασίας, συνεχίζουν να μπαίνουν ασπίδα και να υπερασπίζονται τον κ. Σιδηρόπουλο. Ακόμα οι απορίες παραμένουν. 

Γιατί κύριοι δημιουργήθηκε η ανάγκη να υπερασπίζεστε τους... "αδικημένους και κατατρεγμένους" διαιτητές; Προς τι η "κάψα", από τη στιγμή που κανείς δεν σας κατηγόρησε για οτιδήποτε; Σας περιτριγυρίζει κάποια μύγα; Οι... πλάτες στον Σιδηρόπουλο είναι με λόγο;

Και όταν λέτε για "χαστούκι", σε τι αναφέρεστε; Κυριολεκτείτε; Αν ξέρετε κάτι, πείτε το να φυλάγονται. Αν υπάρχει λόγος να φοβάται κάτι ο ΑΣΤΕΡΑΣ, να μην κατέβει καν.

Τροφή για μπόλικη σκέψη...

Ενδεικτικά ένα από τα δημοσιεύματα υπεράσπισης: