ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Θα είναι δυσφήμιση εάν η Super League δεν ξεκινήσει κανονικά"

Ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στον "αέρα" του Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναβολής της σέντρας της Super League αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μποροβήλου:

Για την εκκίνηση του πρωταθλήματος: "Πρέπει να ξεκινήσουμε στην ώρα μας, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για καθυστέρηση της έναρξης. Μην ξεχνάμε ότι θα υπάρξει διακοπή για 1,5 μήνα λόγω του Μουντιάλ. Ου μη γένοιτο μπορεί να έχουμε και εξελίξεις με τον κορωνοϊό. Επίσης δεν γίνεται να πας στον προπονητή, που έχει οργανώσει το πλάνο και να του πεις κάνε φιλικό αν βρεις επειδή δεν θα γίνει τελικά η πρώτη αγωνιστική. Είναι δυσφήμιση της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό αυτό το πράγμα, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών είναι ξένοι. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Πιστεύω πως θα γίνουν υποχωρήσεις και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά".

Για το πετυχημένο τμήμα σκάουτινγκ αλλά και τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ: "Δυστυχώς για εμάς, είμαστε σε μια πολύ μικρή πόλη και δεν μπορούμε να βασιστούμε αποκλειστικά στους ντόπιους. Συνεργαζόμαστε με ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, φέρνουμε παίκτες από πολύ μικρή ηλικία στην Τρίπολη, τους παρακολουθούμε τόσο εντός, όσο και εκτός προπονήσεων. Είναι αλήθεια ότι τα έχουμε πάει πολύ καλα σε αυτό το κομμάτι, μην ξεχνάμε τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη, Φορτούνη, Δουβίκα, Κυριακόπουλο και πολλούς άλλους. Μακάρι οι νεαροί να έπαιρναν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλες τις ομάδες".

Για το μοντέλο της Super League 2 και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Δεν νοείται να έχει η δεύτερη κατηγορία τόσες πολλές ομάδες. Ας θέσω ένα ερώτημα: Πόσοι ποδοσφαιριστές έχουν πάει από την Β' στην Α' Εθνική τα τελευταία χρόνια; Ελάχιστοι. Είναι υγιές αυτό; Καθόλου. Δεν είναι δυνατόν να υποστηριχθεί ένα πρωτάθλημα με δύο ομίλους από την στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα και χορηγοί. Είναι πολυτέλεια που δεν μπορούμε να την έχουμε. Και όταν κάτι είναι ανθυγιεινό, οι αρρώστιες ολοένα και αυξάνονται. Πρέπει επιτέλους να φτιαχτεί ένα πλάνο 5ετίας-για να μην πω παραπάνω- που θα φτιάξει ομάδες ανεξάρτητες και οικονομικά δυνατές, να ξέρεις κάθε χρόνο ποιος πέφτει και ποιος ανεβαίνει. Και ξέρετε, ο Αστέρας πλήττεται από το μοντέλο των λίγων ομάδων, αλλά εγώ είμαι υπέρ αυτού. Αν είναι να πέσουμε, ας πέσουμε. Οφείλουμε να φτιάξουμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Όταν βασίζεις κάτι σε λάθος βάσεις, βγαίνουν παρενέργειες, όπως τα στημένα ματς και τα χρωστούμενα λεφτά σε ποδοσφαιριστές. Είναι λάθος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων