ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Το "μαρτύριο" τελειώνει

Πνευματικά ανέτοιμος, αγωνιστικά μέτριος και χωρίς κίνητρο, ο Αστέρας έμεινε για 5ο συνεχόμενο ματς, χωρίς νίκη, στη βασανιστική διαδικασία των play out. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, έχουν κάθε λόγο να νιώθουν προβληματισμένοι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, εδώ και αρκετές εβδομάδες.

 

Ετσι ξεκίνησαν

Ο Μίλαν Ράσταβατς κατέβασε τους Αρκάδες με σύστημα 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος επέστρεψε στην εστία, με τους Γκαρθία, Χριστόπουλο, Ατιένθα και Άλβαρες μπροστά του. Τον αρχηγό Χουάν Μουνάφο στο κέντρο πλασίωσε ο νεαρός Κανελλόπουλος. Σόνι και Σίτο ήταν στα άκρα, ενώ ο Ριέρα ήταν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπαράλες.

Ριέρα Vs Επασί σημειώσατε... 2

Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να κρατάει μπάλα περισσότερη ώρα αλλά δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση στην εστία του Παπαδόπουλου. Πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 7' με τον Καμάου να σουτάρει αλλά ο Ατιένθα με προβολή έδιωξε σε κόρνερ. 

Από το 17' και μετά οι Αρκάδες ήταν πολύ καλύτεροι. Κρατούσαν μπάλα και δημιούργησαν δύο πολύ καλές στιγμές για γκολ. Στο 30', ο Μπαράλες έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, έγινε η κάθετη του Μουνάφο, ο Ριέρα βγήκε τετ α τετ αλλά το τελείωμα του ήταν αδύναμο πάνω στον Επασί. 

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νίκος Παπαδόπουλος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Ο Καμάου σούταρε, ο Νέιρα πήρε το ριμπάουντ, όμως το τελείωμα του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο έμπειρος κίπερ.

Στο 41' έγινε το απίστευτο και δεν έγινε το 0-1. Η σέντρα του Σίτο βρήκε τον Μπαράλες στο δεύτερο δοκάρι, η κεφαλιά του Αργεντινού κόντραρε στον Γιαννούλη, ο Ριέρα πήρε τη μπάλα και απέναντι από τον Επασί, μέσα από τη μικρή περιοχή, σούταρε πάνω στον Καμερουνέζο που απέκρουσε, ο Ισπανός πήρε το ριμπάουντ αλλά κι η κεφαλιά του πήγε πάνω στον αντίπαλο κίπερ.

Ετσι, το ημίχρονο βγήκε χωρίς σκορ!

Στο δεύτερο 45λεπτο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ΑΣΤΕΡΑ ήρθε στο 57'. Ο Τσιλιανίδης έχασε την μπάλα και οι Αρκάδες έτρεξαν στην κόντρα. Ο Σόνι τροφοδότησε τον Ριέρα, ο οποίος ήταν άστοχος μέσα από την περιοχή.

Οι Κρητικοί απάντησαν στο 60', όταν ο Μπουζούκης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Φελίπε κοντρόλαρε και ελευθερώθηκε, όμως το σουτ του με το αριστερό πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 73'. Ο Τοράλ έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος αρχικά απέκρουσε. Ο Φελίπε πήρε το ριμπάουντ, σούταρε με την μπάλα να σταματάει στα σώματα, επιχείρησε ένα δεύτερο σουτ, το οποίο εν τέλει κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Σόνι πέντε λεπτά αργότερα, έπειτα από ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το πλασέ, όμως ήταν άστοχος. Λίγο πριν το φινάλε, ο Καμερουνέζος κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Επασί, όμως το σουτ του έφυγε άουτ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων