ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ η καλύτερη 11αδα

Οι Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 11αδα της 24ης αγωνιστικής, για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

AτρόμητοςΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, Γκάνεα και Σάσα, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Εμιλά και Φορτούνης, δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Σίτο και Λ. Φερνάντεθ ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Λοντίγκιν (Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα), Βέλεθ (Παναθηναϊκός), Γκρίλο (Βόλος), Στάρτζον (ΟΦΗ) και Πινακάς (ΑΕΛ).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Μη χάνεις λεπτό, φτιάξε και εσύ τη δική σου ομάδα, πάρε μέρος στο πρωτάθλημα που επιθυμείς ή φτιάξε τη δική σου ιδιωτική λίγκα και δείξε σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων