ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάκος: "Ο Κλάτενμπεργκ μας θεωρεί ιθαγενείς"

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε στην εκπομπή «Total Football» του OPEN TV το πώς δικαιολόγησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τις αποφάσεις για το χέρι του Ινσούα.

 

 ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

"Είναι ο ορισμός του πέναλτι", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Εχει (σ.σ. ο Κλάτενμπεργκ) δικούς του κανόνες. Είναι ο ορισμός της παράβασης. Είναι πέναλτι. Έχει δικούς του κανόνες. Συναισθηματική φόρτιση κι αυτά, να τα πει κάπου αλλού ο Κλάτενμπεργκ. Ξεκάθαρα. Δεν μπορεί να βγάζει δικούς του κανόνες. Εδώ υποτιμάει τη νοημοσύνη μας, τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων. Δεν μπορεί να έρχεται εδώ πέρα και να νομίζει πως είμαστε ιθαγενείς. Γιατί αυτό νομίζει ότι είμαστε εδώ πέρα. Είναι απαράδεκτος. Λίαν επιεικώς απαράδεκτος. Όταν έρχεται και διαψεύδει αυτά που βλέπουμε και τους κανονισμού", είπε ο Τάσος Κάκος.

Οσον αφορά την φάση του Καρασαλίδη ο Κάκος πάλι ανέβασε τους τόνους για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ: "Σε αυτή την περίπτωση είπε ότι δεν κατάλαβε ο ποδοσφαιριστής, ότι ο διαιτητής του είπε να μην περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα είναι ξεκάθαρη, δεν μπορεί να μας βγάζει τρελούς. Ο διαιτητής του είπε τρεις φορές "περίμενε, μην μπεις μέσα". Παρ' όλα αυτά μας λέει τώρα ότι δεν έγινε έτσι. Αλλά ακόμα κι αυτό να μην ήταν, να μπήκε και να μην είχε καταλάβει, πάλι είναι παράβαση. Δεν υπάρχει δεν καταλαβαίνω. Εδώ, δημιουργεί πρόβλημα μεγάλο. Σύγχυση, θα γίνει ένα χάος. Εδώ ο Κλάτενμπεργκ μεροληπτεί, όταν λέει ότι δεν πρέπει ο διαιτητής να βγάλει τον παίκτη με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη. Δεν υπάρχει πνεύμα, υπάρχουν οι κανόνες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων