ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιατί δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον Μπουχαλάκη (video)

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση - δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του ο Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις εξής φάσεις:
 
* Μία φάση από το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος και συγκεκριμένα την ανατροπή του Χρήστου Τζόλη από τον Ανδρέα Γιαννιώτη έξω από την περιοχή, για πιθανή περίπτωση κόκκινης κάρτας. Συμφωνεί με τον διαιτητή που έδειξε στο γκολκίπερ του Ατρομήτου την κίτρινη κάρτα.
 
* Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης εξήγησε πως ο εκτεθειμένος Γιώργος Μασούρας δεν επηρεάζει τη φάση στο γκολ του Κώστα Φορτούνη για το 1-0 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα, αλλά και γιατί δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.
 
* Στο ματς του Αγρινίου με Παναιτωλικό και ΑΕΚ συμφώνησε στον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Νέλσον Ολιβέιρα στο ξεκίνημα του ματς, όπως και για το γεγονός ότι δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τέλη Καρασαλίδη για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με σκισμένη φανέλα. Για τη φάση μετά την απόκρουση του πέναλτι από τον Παναγιώτη Τσιντώτα, όπου φαίνεται ο Εμάνουελ Ινσούα να ακουμπάει την μπάλα (που κρατάει ο Τσιντώτας) με το χέρι στους πανηγυρισμούς, εξήγησε γιατί σωστά ο ρέφερι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.
 
* Διαφώνησε με την απόφαση του ρέφερι στο ματς του Άρη στον Βόλο (Βάτσιος). Για την ανατροπή του Περέα από τον Ντάτκοβιτς μέσα στην περιοχή στο Βόλος - Άρης ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί πως υπάρχει παράβαση και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Σχετική ανακοίνωση για τη διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων