ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Οι κρίσιμες αποφάσεις σε τρία μέτωπα

Συνεδριάζουν σήμερα (3/8) με τηλεδιάσκεψη, Super League 1 (13:00), Super League 2 (15:00) και η E.E. της ΕΠΟ (17:00) που θα πάρoυν τις τελικές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση, τα μπαράζ και άλλα θέματα, με την ελπίδα ότι θα γίνουμε... σοφότεροι.

 

 Όσον αφορά στη Super League 1, αναμένεται να επικυρώσει τη βαθμολογία για τις θέσεις 7-14 (έχει γίνει επικύρωση για τις θέσεις 1-6 στο προηγούμενο Δ.Σ.), ενώ θα οριστεί και το μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δυο ομάδες βέβαια ουσιαστικά να μην έχουν ρόστερ και να μην γνωρίζουν αν και πώς θα αγωνιστούν για παραμονή/άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Από 'κει και πέρα, ο συνεταιρισμός δεν προτίθεται να αλλάξει ρότα όσον αφορά στο θέμα της αναδιάρθρωσης, έχοντας ψηφίσει κατά και μάλιστα προειδοποιώντας την ΕΠΟ ότι οι ομάδες δεν θα κατέβουν αν η Ομοσπονδία αποφασίσει κάτι διαφορετικό. Η εισήγηση της Λίγκας είναι να μείνουν 14 οι ομάδες και τη νέα σεζόν και παράλληλα να οριστεί άμεσα το μπαράζ. Οι ομάδες θα επιμείνουν στη θέση τους.

Στη Λίγκα θα συζητηθούν και άλλα θέματα, όπως αυτό το φιλάθλων. Μάλιστα, έγινε και συνάντηση την Παρασκευή ανάμεσα σε εκπροσώπους του συνεταιρισμού και του υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου παρουσιάστηκε αναλυτικό πλάνο για το πώς θα επανέλθει σταδιακά και με ασφάλεια ο κόσμος στα γήπεδα. Βέβαια, οι υγειονομικές αρχές είναι αυτές που έχουν τον τελευταίο λόγο, βλέποντας και την έξαρση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το πού θα καθίσει η... μπίλια. Η κεντρική διαχείριση προφανώς και είναι πάντα στο τραπέζι, την ώρα που υπάρχουν στα σκαριά τα εγχειρήματα των τριών άλλων "μεγάλων" πλην του Ολυμπιακού με δικές τους παραγωγές. Ο ΠΑΟΚ το έκανε και την σεζόν που ολοκληρώθηκε, το ίδιο θέλουν να πράξουν Παναθηναϊκος και ΑΕΚ. Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα γίνει σε αυτό το τόσο κομβικό ζήτημα, αφού η NOVA δεδομένα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην περάσει η αναδιάρθρωση από το Δ.Σ. της Super League.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων