ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νιόπλιας: "Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα" (VIDEO)

Σκασμένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα της ομάδας του στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-0.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Έγινε ένα ματς μέτριο ποιοτικά, όπως το περιμέναμε, για το χρονικό διάστημα που αγωνιζόμαστε. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν πήραμε τίποτα που να αξίζαμε. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αφού χάσαμε το ματς χωρίς σουτ, χωρίς να κάνουμε τίποτα. Ήταν άδικο. Αφού παίξαμε με Τρίπολη αφού παίξαμε με ΠΑΟΚ και μείναμε σήμερα στους δύο βαθμούς, εντάξει τι να πω;"

 

Επίσης ανέφερε τα εξής:

"Είμαστε επαγγελματίες πρέπει να υπάρχει κουράγιο. Πρέπει να θέλει και το μυαλό. Είσαι υποχρεωμένος να παίξεις και στα άλλα 2 ματς. Ο στόχος μας ήταν εξαρχής δύσκολος, όταν τον Φεβρουάριο είμασταν 8-9 βαθμούς πίσω. Δεν παίζει ρόλο η θέση. Μια εβδομάδα διαφορά έχει. Ήταν σήμερα ευκαιρία να χτυπήσεις την δεύτερη θέση. Όλα τα άλλα ήταν καλά".

-Πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα. Η δέυτερη θέση ήταν το  ωραίο. Οι υπόλοιπες θέσεις δεν έχουν καμία σημασία. Ούτε καν το χρηματικό έπαθλο, όπως αναβάθμισαν τα play-off.  Παράδειγμα μας είναι ο Αστέρας, που έπαιξε πέρσι δύο ματς με Ροβανιέμι, άλλα δύο ματς με την Μακάμπι, τα χρησιμοποίησε για την προετοιμασία του και τους βγήκε. Ή το αντίστοιχο παράδειγμα το δικό μας που παίξαμε με την Σαράγεβο".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων