ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός κι Ερμής σε ένα αρκαδικό ντέρμπι!

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής περιλαμβάνει αρκαδικό ντέρμπι, μεταξύ Παναρκαδικού κι Ερμή Μελιγούς.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του τον Ερμή την Κυριακή (28/11, 15:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ εθνικής.

Οι δύο αρκαδικές ομάδες βαθμολογικά έχουν μεγάλη διαφορά. Ο Παναρκαδικός μετρά 2/2 στην έδρα του. Με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο (2-0) και την Μύκονο (3-1), ενώ έχει ηττηθεί δύο φορές από Ερμιονίδα και Φωστήρα. Το "τριφύλλι" βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με την Μύκονο και την Ηλιούπολη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής δεν έχε κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Μελιγούς, έχει 2 "λευκές" ισοπαλίες με Ερμιονίδα και Άγιο Ιερόθεο, ενώ έχει ηττηθεί από την Ηλιούπολη, τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία Φοίνικα Νέας Επιδαύρου αλλά και από την Σαντορίνη.

Τα κοινά πρόσωπα των δύο ομάδων

Ο προπονητής του Ερμή, Κώστας Καλογιαννίδης έχει περάσει και από τον πάγκο του Παναρκαδικού. Ο Γιώργος Καδάς, ο Γιωργος Μπίσσιας και ο Γιάννης Τσιώλης έχουν φορέσει την φανέλα του "τριφυλλιού". Με τους δύο τελευταίους, να βρίσκονται πρώτη φορά αντίπαλοι στην πρώην ομάδα τους. Ενώ από την ομάδα του Παναρκαδικού ο Κώστας Κολιόπουλος, την περσινή σεζόν αποτελούσε παίκτης του Ερμή Μελιγούς.

Το αρκαδικό ντέρμπι θα διευθύνουν οι: Τριανταφύλλου-Δημητρόπουλος-Λυκομήτρος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων