ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνάντηση Παναρκαδικού με τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό, Γιώργο Σωτηρόπουλο, επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης τον Δήμαρχο Τρίπολης κ.Τζιούμη, ώστε να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην Γ Εθνική.

ΑΣΤΕΡΑΣ   

                                                                                                                                                                       Οι απαιτήσεις της κατηγορίας, οι επιπτώσεις της πανδημίας και ο αυξημένος προϋπολογισμός λόγω καταρτισμού ομίλου με μακρινά ταξίδια, ήταν τα κυριότερα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι. Με το Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη να δηλώνει δατεθειμένος να βοηθήσει , με όποιον τρόπο μπορεί, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν για την ομάδα του "Τριφυλλιού".

Οι άνθρωποι του Παναρκαδικού έμειναν ικανοποιημένοι από την συνάντηση καθώς , μεταξύ άλλων, άκουσαν από τον κ. Τζιούμη, για την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για να αξιοποιήσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ιστορικού συλλόγου. Δίνοντας νέα πνοή και στην ομάδα αλλά και γενικότερα στην πόλη.

Τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστούν συναντήσεις με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και με επιχειρηματίες του νομού μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων