ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καλογιαννίδης στον 93.8: "Ο Ερμής πέτυχε το ακατόρθωτο"

Ο τεχνικός του Ερμή Μελιγούς, Κώστας Καλογιαννίδης μίλησε στον Arcadia93.8 για το ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας με την Σκάλα και την εξασφάλιση της παραμονής στην Γ' Εθνική κατηγορία.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

"Ανταποκριθήκαμε στο 100% σε αυτό το ματς που είχαμε να δώσουμε. Ηταν όλη μας η ζωή. Ολη η ιστορία του Ερμή. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια μέσα από την ψυχή μου. Πετύχαν το 100%. Το κυνηγητό που υπήρχε ήταν απίστευτο και κάτω από αντίξοες συνθήκες, η ομάδα μέσα από τα προβλήματα και τους κόπους πέτυχε το ακατόρθωτο. Την παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία».

Το πρωτάθλημα ήταν πολύ περίεργο φέτος κι από τη στιγμή που υπήρχε μόνο μια στροφή, τα αποτελέσματα λειτούργησαν πάρα πολύ παράξενα για όλους. Σίγουρα κάποιες ομάδες κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση σε κάποια παιχνίδια και ιδιαίτερα στα τελευταία. Από εκεί και πέρα πώς το κατάφεραν και πως το λειτούργησαν, έχει να κάνει με την προπόνηση του και με την ψυχή τους. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Εμείς προσωπικά είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία μας. Πετάμε σε πελάγη ευτυχίας. Αντικειμενικά όποια ομάδα κι αν ρωτούσες στην αρχή του πρωταθλήματος θα σου έλεγαν ο Ερμής Μελιγούς. Κι όμως ο Ερμής έμεινε ζωντανός, έπαιξε για τον αυτό του. Τα παιδιά δείξανε ότι αγαπάνε αυτή την ομάδα και τα έδωσαν όλα γι’ αυτήν".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων