ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσετσώνης στον Arcadia938: "Δεν γίνεται σε ένα γήπεδο να χωρέσουν όλες οι ομάδες!"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Τρίπολης, Δημήτρης Τσετσώνης, μίλησε στην εκπομπή Arcadia Sports Show με τον Χρήστο Καρνέζη και αναφέρθηκε τόσο στο γηπεδικό πρόβλημα όσο και στα αγωνιστικά της ομάδας του.

ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις ιδιαιτερότητες της σεζόν: "Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά σε όλα τα επίπεδα αλλά είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε κατά γράμμα τις εντολές και τα πρωτοκόλλα".

Για τo γεγονός ότι η ομάδα του θεωρείται φαβορί για την άνοδο: "Δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί. Στόχος μας να κάνουμε μια καλή ομάδα και να γίνουμε οικογένεια".

Για τη νίκη επί της Δημητσάνας: "Το παιχνίδι με τη Δημητσάνα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοση μας και εκμεταλλευτήκαμε παράγοντες όπως τον αέρα και την εμπειρία μας και έτσι καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Για τις άλλες ομάδες του ομίλου: "Όσο είχα τη δυνατότητα είδα τις άλλες ομάδες σε διάφορες αναμετρήσεις. Είναι περίεργη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Οι Νέοι και η Ελπίδα μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση και είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για αυτά τα παιδιά".

Για το γηπεδικό πρόβλημα: "Έχουμε γίνει γραφικοί με το γηπεδικό. Πρόκειται για τεράστιο πρόβλημα. Ευτυχώς που μιλάμε μεταξύ μας οι προπονητές και έχουμε καταφέρει να κάνουμε δουλειά. Δεν γίνεται σε ένα γήπεδο να χωρέσουν όλες οι ομάδες".

Για τις εμπειρίες όπου αποκόμισε η ομάδα από τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική: "Όσο περίεργο και αν ακούγεται παρά την τραγική πορεία της ομάδας πέρυσι η Γ΄ Εθνική είναι ένα τεράστιο σχολείο όπου μας έδωσε τεράστιες εμπειρίες. Ένα από τα μεγάλα μας όπλα φέτος είναι η εμπειρία μας".

Για το κατά πόσο ασχολούνται τα νέα παιδιά με το ποδόσφαιρο: "Οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά πρέπει να βοηθούν οι συνθήκες, να δίνουν κίνητρο στα μικρά παιδιά να έρθουν. Είναι πολύ δύσκολο να ζητήσεις από ένα παιδί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο φέρνοντας το σε ένα γήπεδο όπου είναι σε τραγική κατάσταση, χωρίς να μπορεί καν να χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια. Αυτές τις στιγμές δεν υπάρχουν οι συνθήκες".

Για το επερχόμενο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο: "Πρόκειται για ένα επικίνδυνο ματς με μια νεανική ομάδα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων