ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Παναγιώταρος στον 93.8 για το μπαράζ των Γυναικών στο Άργος

Ο προπονητής της ομάδας γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ, Γρηγόρης Παναγιώταρος μίλησε στον 93.8 για το μπαράζ ανόδου με τον Φείδωνα που θα διεξαχθεί στις 20/5 στο Άργος.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα στην ομάδα:

"Ελάχιστα γκολ έχουμε δεχθεί κι έχουμε βάλει πολλά. Ας ελπίσουμε να τελειώσουν κατ' ευχήν τα πράγματα. Το κλίμα στην ομάδα είναι λίγο περίεργο λόγω της αναμονής. Είμαστε εν δυνάμει πρωταθλητές εδώ κι ένα μήνα, από τις 30 Απριλίου. Στο 88ο λεπτό ήμασταν πρωταθλητές και στο 88' και 10'' παίζαμε μπαράζ. Ηταν η μεγαλύτερη απογοήτευση στη ζωή μου. Παρά το γεγονός όμως ότι τα κορίτσια είχαν μάθει τι έχει συμβεί, τα κορίτσια συνέχιζαν και πανηγύριζαν με μεγαλύτερη δύναμη. Μου απάντησαν όλες ότι θα "χαρούμε άλλο ένα παιχνίδι, δεν το έχεις καταλάβει; Δεν θέλουμε να τελειώσουμε από τώρα, για να είμαστε ευτυχισμένες". Της είπα ότι ελπίζω να φτάνει το ένα ακόμη παιχνίδι και να μην χρειαστεί και δεύτερο".

Για το ματς με τον Φείδωνα:

"Υπάρχει λεωφορείο από εδώ που θα φύγει για το γήπεδο Κιβερίου για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Υπάρχει στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς άλλωστε. Εχω μείνει εντυπωσιασμένος από όλη αυτή την αγάπη και την κινητοποίηση που δείχνει ο κόσμος στα κορίτσια και στον ΑΣΤΕΡΑ. Πραγματικά είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ειδικά όταν παίξαμε στην Πάτρα και είδα τα παιδιά στην κερκίδα μας έδωσε την ώθηση για να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη. Ηταν ματς κλειδί για την πορεία της ομάδα μας.

Η ομάδα του Φείδωνα είναι πολλά χρόνια στην Α' εθνική. Πέρυσι έπεσε. Εχει νέα κορίτσια που αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες. Εχει παίκτριες με ξεχωριστές προσωπικότητες, όπως η τερματοφύλακάς τους. Ολες είναι καταπληκτικές παίκτριες. Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο δεν το χάσαμε όλοι μαζί, το έχασα μόνος μου. Ενα λάθος δικό μου πλήρωσε η ομάδα. Την προσέγγιση που έκανα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε. Αυτό που λέω στα κορίτσια είναι ότι αυτή η λάθος προσέγγιση που είχα στο τελευταίο δεκάλεπτο, είναι αυτή που μας στέρησε τους δύο ακόμη βαθμούς, γιατί αν είχαμε τώρα την ισοπαλία, θα είχε τελειώσει όλο το κομμάτι.

Τα κορίτσια του Φείδωνα δεν έχουν να κρύψουν τίποτα από εμάς. Οπως το ίδιο ισχύει και για τα δικά μας κορίτσια. Αυτό όμως που είναι κρυφό και δεν το γνωρίζει ο κόσμος είναι το πώς θα προσεγγίσουν οι προπονητές το παιχνίδι. Γιατί η ομάδα του Φείδωνα μέχρι τώρα είχε έναν σαφέστατο αμυντικό προσανατολισμό σε όλα τα παιχνίδια που έπαιζε και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να κλέψει τα παιχνίδια. Η δική μας φιλοσοφία είναι επιθετικό ποδόσφαιρο. Οπότε δεν ξέρεις αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποια αλλαγή για το μεταξύ μας παιχνίδι. Γιατί για την ομάδα του Φείδωνα υπάρχει μόνο η νίκη".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα:

"Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ολες οι κοπέλες είναι καλά στην υγεία τους, είναι εδώ κι είναι έτοιμες. Πήγαμε στην Αθήνα για προπόνηση και θα ξαναπάμε μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που βρίσκονται εκεί. Αύριο βράδυ θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ και το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι".

Για τον κόσμο:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλα αυτά που θα μας δώσουν, γιατί το ξέρω, το Σάββατο στο γήπεδο. Ξέρω ότι θα διαμορφώσουν το γήπεδο σαν να είναι η δική μας έδρα. Πραγματικά η αγάπη που δείχνουν στα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ είναι κάτι που θα τους το ανταποδώσουμε και να είναι σίγουροι γι' αυτό το Σάββατο. Θα παίξουμε γι' αυτούς, όπως το έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια που τα κορίτσια λίγο πριν βγουν στο γήπεδο λένε να παίξουν για τα παιδιά στην κερκίδα". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΟΚ 22 21 1 0 64
2 ΟΦΗ 22 17 2 3 53
3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 23 17 2 4 53
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 23 11 8 4 41
5 ΡΕΑ 23 11 6 6 39
6 ΑΕΚ 23 9 9 5 36
7 ΘΕΟΝΗ ΤΡΙΚΑΛΑ 23 8 7 8 31
8 ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 23 8 4 11 28
9 ΑΕΛ 23 7 6 10 27
10 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 23 6 6 11 24
11 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ 23 5 3 15 18
12 ΒΟΛΟΣ 2004 23 4 4 15 16
13 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 23 4 4 15 16
14 ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 23 0 2 21 2

Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ Β 6 5 1 0 16
2 ΑΕΚ Β' 6 3 2 1 11
3 ΑΟΠΚ ΠΑΤΙΣΤΑ 6 1 1 4 4
4 ΑΣΤΕΡΑΣ Β' 6 1 0 5 3

Ροη Ειδησεων