ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: "Πρόεδρέ μας Δημοσθένη Δαββέτα καλό ταξίδι"

H οικογένεια του Παναρκαδικού πενθεί για την απώλεια του πρώην προέδρου του συλλόγου, Δημοσθένη Δαββέτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

H ανακοίνωση:

"Με την παρακάτω επιστολή προς τον Τύπο η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. αποχαιρετά σήμερα με βαθιά οδύνη το Δημοσθένη Δαββέτα ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος στην ιστορική ομάδα της Τρίπολης και Πρόεδρος στην ΕΠΣ Αρκαδίας:

Σήμερα αποχαιρετούμε ένα διαχρονικό φίλο του Παναρκαδικού, έναν άξιο Πρόεδρο της μεγάλης ομάδας που συνέδεσε το όνομά του με τις λαμπρές σελίδες της ιστορίας της. Αποχαιρετούμε έναν ενεργό πολίτη, έναν καταξιωμένο επαγγελματία, έναν άριστο οικογενειάρχη. 
 
Αποχαιρετούμε ένα πολιτικό με αρχές που τον χαρακτήριζε η συνέπεια λόγων και έργων. Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που σε δύσκολους καιρούς βρέθηκε στο τιμόνι της ΕΠΣ Αρκαδίας. Αποχαιρετούμε ένα γνήσιο αγωνιστή.
 
Πρόεδρέ μας Δημοσθένη Δαββέτα καλό ταξίδι.
 
Η μεγάλη οικογένεια του Παναρκαδικού σε αποχαιρετά με μεγάλη λύπη και απέραντο σεβασμό και στέλνει δημόσια τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά σου. 
Θα σε θυμόμαστε για πάντα.
 
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Προύντζος"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων