ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα συλλυπητήρια του Παναρκαδικού για τον θάνατο του Μπάμπη Σκορπίδα

H διοίκηση του Παναρκαδικού μέσω επίσημης ανακοίνωσης έστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τον θάνατο του Μπάμπη Σκορπίδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. με αφορμή το θάνατο του Μπάμπη Σκορπίδα στέλνει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ Τριπολης και στην οικογένεια του εκλιπόντος. Το κενό που αφήνει πίσω του ο Μπάμπης είναι μεγάλο. Υπήρξε ένας αγαπητός άνθρωπος και ένας άξιος παράγοντας του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου. Υπηρέτησε με πίστη και πάθος για πολλά χρόνια την ομάδα της γειτονιάς του και ευτύχησε να τη δει να μεγαλουργεί στα σαλόνια της SUPER LEAGUE. Ως Γενικός Αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων εκπέμποντας σοβαρότητα και αξιοπρέπεια μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγενική του φυσιογνωμία και το γλυκό του χαμόγελο. Φίλε Μπάμπη καλό ταξίδι.

 
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ                                                     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΑΣ"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων