ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Λαγός νέος προπονητής του Παναρκαδικού

Ο  Σπύρος Λαγός είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης του Παναρκαδικού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

Ο νεαρός τεχνικός έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ στο ξεκίνημα της περσινής περιόδου ήταν βοηθός προπονητή στον Παναρκαδικό.

Αφού διευθετήθηκε το ζήτημα του προπονητή, πλέον η διοίκηση στρέφει τις προσπάθειές της στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού καθώς είναι ελάχιστοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στο ρόστερ από την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση:

Με ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο Σπύρος Λαγός ( κάτοχος διπλώματος UEFA B ) ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα αλλά και ως βοηθός προπονητής έχει υπηρετήσει τον ιστορικό Σύλλογο της Τρίπολης. Η απόφαση εληφθη την Πέμπτη 16/6/22 κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του γηπέδου. 
 
Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο κάλεσε τον Σπύρο Λαγό στο γήπεδο και αφού του ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση για έναρξη της συνεργασίας μαζί του, έδωσε την εντολή στο νέο προπονητή να ετοιμάσει τις προτάσεις του για τον αγωνιστικό τομέα και σύντομα να τις προωθήσει στο Δ.Σ. προκειμένου να κλείσουν οι πρώτες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Ο  προπονητής Σπύρος Λαγός ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και ευχήθηκε να υπάρξει μια καλή αγωνιστική χρονιά και συνεργασία που θα φέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ομάδα του Παναρκαδικού Α.Ο. εκεί που πραγματικά αξίζει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων