ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον Παναρκαδικό

Στις 25/5 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθούν και εκλογές για τη σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου!
 
 
Η ανακοίνωση αναφέρει:
 
Μετά από ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. ( συνεδρίαση 4ης Μαΐου 2022 ) ανακοινώνεται ότι  η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου ( ώρα 6.30 μ.μ. ) 2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης ( αίθουσα Α Ορόφου ) Σύμφωνα με το καταστατικό σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 την ίδια ώρα  και στον ίδιο χώρο χωρίς αριθμητικό περιορισμό για απαρτία των μελών. Την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης και η ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Σωματείου. 
Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Παναρκαδικού να προσέλθουν στην  εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Οι υποψήφιοι για τη νέα Διοίκηση μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση ( για Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή ) πριν ή και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης. Η παρουσία όλων των φίλων του Παναρκαδικού Α.Ο. κρίνεται αναγκαία για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα έχουν σχέση με το μέλλον της ομάδας της Τρίπολης. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων