ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καμπεράι: "Μακάρι να άλλαζα τα γκολ μου με την παραμονή"

O Αμαρίλντο Καμπεράι παραχώρησε δηλώσεις στο a-s, μίλησε για τα δυο "πρόσωπα" που έδειξε μέσα στη σεζόν ο Παναρκαδικός, για τον υποβιβασμό, τον χαμένο τελικό του κυπέλλου και τα γκολ του, οποία θα τα... αντάλλαζε για την παραμονή του "τριφυλλιού" στη Γ' Εθνική.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Aναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το κάκιστο δεύτερο μισό του Παναρκαδικού: "Είναι γεγονός πως κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα το οποίο μας έβαλε γερά θεμέλια για τον στόχο που ήταν εξαρχής η παραμονή στην κατηγορία. Η έναρξη του δεύτερου γύρου έπειτα από το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στην Επίδαυρο με εμφατική νίκη μας βρήκε να είμαστε στην πρώτη τετράδα κάτι που μας έκανε πολύ χαρούμενους. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μόλις δυο νίκες στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος που σημαίνει 6 βαθμούς και είχαμε τον πιο "πικρό" υποβιβασμό του Παναρκαδικού".

Για τους λόγους που οδήγησαν στον υποβιβασμό: "Η αιτία για τον σκληρό αυτόν υποβιβασμό δεν είναι κάποιο μεμονωμένο λαθος αλλά απανωτές λαθος επιλογές όπως οι πολλές και συχνές αλλαγές προπονητών και οι αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, σίγουρα όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Τόσο εμείς οι ποδοσφαιριστές όσο και η διοίκηση. Είδαμε πως έγιναν κάποια «ανεξήγητα» πράγματα κυρίως στις τελευταίες αγωνίστηκες… Εγώ θα μιλήσω για την ομάδα μου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο δεύτερο μισο του πρώταθληματος και η βαθμολογική μας θέση ήταν δίκαια".

Για τη διάκριση του πρώτου σκόρερ: "Η διάκριση του πρώτου σκόρερ του ομίλου έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για εμένα, δεν μπορώ ακόμα να συνέλθω με τον υποβιβασμό του Παναρκαδικού για αυτό και δεν χάρηκα όπως θα ήθελα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Μακάρι να μπορούσα να άλλαζα τα γκολ μου με την παραμονή".

Για την ήττα στον τελικό κυπέλλου από τον Ερμή: "Ο τελικός ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από δυο «πεσμένες» ομάδες. Ουσιαστικά προσπαθήσαμε να δώσουμε ρυθμό και θέαμα στον κόσμο και να κλείσει ο καθένας την χρόνια με ένα τρόπαιο μιας που ήταν αποτυχημένη και για τους δυο. Προηγηθήκαμε είχαμε και πολλές εύκαιριες για παραπάνω τέρματα αλλά πέσαμε σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα που κρατούσε ζωντανή την ομάδα, ωστόσο δεχτήκαμε το γκολ από μια στατική φάση, ενα φάουλ πραγματικό «ποίημα» το οποίο πέρα από την ισοφάριση έδωσε... φτερά στους αντιπάλους και σε αντίθεση έκοψε τα δικά μας. Πηγαίνοντας στην παράταση όλοι γνώριζαν πως λόγο κορωνοϊού είχαμε παίξει 3 παιχνίδια σε μια εβδομάδα, σχεδόν ίδιοι παίχτες, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο. Ο Ερμής ήταν πιο φρέσκος και μας κέρδισε άξια, τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Το μήνυμα του στον κόσμο του Παναρκαδικού: "Ο Παναρκαδικός μπορεί του χρόνου να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας αλλά δεν παύει να είναι μια από της μεγαλύτερες ομάδες! Εύχομαι και είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα θα βρεθεί ξανά στα σαλόνια της Γ Εθνικής! Εις το επανιδείν".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων