ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Tην Πέμπτη (24/3) η εκδίκαση για τη μη διεξαγωγή του ματς με τη Σαντορίνη

Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, στις 16:00 η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα εκδικάσει την υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα του Παναρκαδικού με τη Σαντορίνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το απόγευμα της Τρίτης (22/3) εκδικάστηκε η υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη, λόγω κρουσμάτων στις τάξεις των Αρκάδων, με την απόφαση να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, στις 16:00 η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα εκδικάσει και την υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα του Παναρκαδικού στη Σαντορίνη για την 20η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αν το αρμόδιο όργανο δικαιώσει τον Παναρκαδικό τότε οι δυο αναμετρήσεις θα οριστούν εκ νέου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση οι Αρκάδες θα βρεθούν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Και στις δυο περιπτώσεις οποιαδήποτε από τις εμπλεκόμενες πλευρές έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε έφεση της απόφασης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων