ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σήμερα εκδικάζονται οι ενστάσεις του Παναρκαδικού

Σήμερα, στις 16.00, εκδικάζονται οι ενστάσεις του Παναρκαδικού στην υπόθεση των δύο αναβληθέντων αγώνων με Χαραυγιακό και Σαντορίνη

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Την προηγούμενη Τρίτη ο Παναρκαδικός απέστειλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά δηλώνοντας διψήφιο αριθμό κρουσμάτων και ζητώντας να αναβληθεί το ματς με τον Χαραυγιακό. 

Η ΕΠΟ, για άγνωστους λόγους, δεν έκανε δεκτά τα δικαιολογητικά και κατά συνέπεια και το αίτημα του Παναρκαδικού και όρισε κανονικά το ματς με τον Χαραυγιακό. 

Στο ματς με τον Χαραυγιακό, η ομάδα της Τρίπολης παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 7 παίκτες και ως εκ τούτου ο αγώνας δεν διεξήχθη. 

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και νέα κρούσματα στην ομάδα. Ο Παναρκαδικός ζήτησε με νέο αίτημα να αναβληθεί το ματς με τη Σαντορίνη, το οποίο επίσης δεν έγινε αποδεκτό από την Ομοσπονδία και δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι στο νησί των Κυκλάδων. Η διοίκηση του "τριφυλλιού" υποστηρίζει ότι έστειλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τονίζοντας ότι πάνω απ' όλα προέχει η υγεία των παικτών και ελπίζει στη δικαίωση της ομάδας από την Αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ και τον ορισμό των δύο αναβληθέντων αγώνων. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων