ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν έγινε το Χαραυγιακός - Παναρκαδικός

Όπως ήταν αναμενόμενο η αναμέτρηση του Χαραυγιακού με τον Παναρκαδικό στην Ηλιούπολη δεν διεξήχθη, καθώς οι Αρκάδες κατέβηκαν με μόλις επτά ποδοσφαιριστές.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Όπως σας είχε ενημερώσει το a-s ο Παναρκαδικός ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με τον Χαραυγιακό με μόλις επτά διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, καθώς στους ελέγχους κορωνοϊού βρέθηκε διψήφιος αριθμός κρουσμάτων. 

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ δεν προχώρησε στην αναβολή του αγώνα, καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία που απέστειλαν στην Ομοσπονδία από τον σύλλογο της Τρίπολης φανέρωναν ότι ορισμένα από τα τεστ είχαν γίνει σε φαρμακείο και όχι σε ιατρικά διαγνωστικά κέντρα.

Πλατής, Γιγίνης, Πολίτης, Αλέμης, Πούτσι, Παπαλάμπρος και Κυριάζος κατέβηκαν από πλευράς Παναρκαδικού στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής Χρόνης του συνδέσμου Δυτικής Αττικής, κάλεσε τις ομάδες στο χορτάρι μόνο και μόνο για να τις στείλει ξανά στα αποδυτήρια, αφού δεν γινόταν να ξεκινήσει το ματς.

Για την τύχη του ματς θα αποφανθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τον Παναρκαδικό έχουν ήδη υποβάλει ένσταση κατά της απόφασης της διοργανώτριας Αρχής να μην αναβάλει το παιχνίδι.

To φύλλο αγώνος αναφέρει: "O αγώνας δεν έγινε διότι την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του, η φιλοξενούμενη ομάδα 'Παναρκαδικός' παρουσιάστηκε στο γήπεδο με επτά ποδοσφαιριστές. Πραγματοποίησα είσοδο και με τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και μετά από μη προσέλευση άλλων ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, αποχώρησα και έκλεισα το φύλλο αγώνος".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων