ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τεγέα - Παναρκαδικός 0-2: Στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας το "τριφύλλι"

Ο Παναρκαδικός "ζεγάρωσε" τη νίκη του στα ημιτελικά κόντρα στην Τεγέα, καθώς νίκησε με 2-0 εκτός έδρας και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε παιχνίδι το οποίο διεξήχθη υπό συνεχή χιονόπτωση ο Παναρκαδικός κέρδισε με 2-0 στην Τεγέα, "ζευγάρωσε" τις νίκες του στα ημιτελικά με το ίδιο σκορ και προκρίθηκε στον τελικό του  Κυπέλλου Αρκαδίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Βρασιές - Ερμής, στο οποίο έχει προβάδισμα η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη, καθώς είχε επικρατήσει με 1-0 στην Κυνουρία.

Ο "συνήθης ύποπτος" Καμπεράι άνοιξε το σκορ στο 51', ενώ το τελικό σκορ διαμόφωσε στο 56' ο Λαζαρίδης με διαγώνιο σουτ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Δημήτρη Μαγκαφίνη στην τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού".

Τεγέα: Κωνσταντόπουλος, Δούκας, Πολλάλης, Τσαλγιτζόπουλος Θ., Πλαντζάς Π., Στασινός, Πλαντζάς Κ., Χαραλαμπόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος Γ., Καραμπέτσος, Νέζος.

Παναρκαδικός: Δήμας, Γιγίνης, Πολίτης, Αλέμης, Νάνος, Γλέζος, Καλογεράκης, Καναβέτας, Καμπεράι, Λαζαρίδης, Γεωργόπουλος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων