ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καμπεράι στο a-s: "Nα προσφέρω ακόμα περισσότερα γκολ και βαθμούς στον Παναρκαδικό"

Ο Αμαρίλντο Καμπεράι παραχώρησε συνέντευξη στο a-s και μεταξύ άλλων έκανε τον απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν τόσο για τον Παναρκαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Aναυτικά οι δηλώσεις του πρώτου σκόρερ του Παναρκαδικού:

Για τη 3η θέση που ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Παναρκαδικός: "Η 3η θέση στην οποία μας βρήκε το νέο έτος όπου και θα ξεκινήσουμε από εκεί το υπόλοιπο του πρωταθλήματος μας αφήνει μια «γλυκόπικρη» γεύση , διότι χτιστήκαμε μια νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές και χρόνο με τον χρόνο «φτιαχνόμασταν» ως σύνολο , αυτό είχε ως αντίκτυπο να χάσουμε κάποιους βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά ακόμα είμαστε στην τριάδα και έχουμε υψηλούς στόχους".

Για τους πρώτους του μήνες στη Τρίπολη και στις τάξεις του Παναρκαδικού: "Όλοι οι βαθμοί μας είναι δουλειά και προπόνηση που κάνουμε καθημερινά και ανελλιπώς όλη η ομάδα, όλοι ποδοσφαιριστές και προπονητές έχουν βοηθήσει στο να πετύχουμε τα γκολ και να πάρουμε βαθμούς . Η ομάδα δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και σε όλες τις καταστάσεις και τις καιρικές συνθήκες. Η Τρίπολη είναι μια παρά πολύ όμορφη και ήσυχη πόλη και υπέροχες πλατείες και καλούς ανθρώπους το μόνο αρνητικό είναι λίγο ο καιρός".

Για τον Ερμή Μελιγούς: "Με τον Ερμή Μελιγούς έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στην Τρίπολη πιστεύω όσοι είχανε την τύχη να το παρακολουθήσουν τους δώσαμε ένα όμορφο θέαμα με 4 γκολ και πολλές αλλαγές συναισθημάτων. Ο Ερμής έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα μπορούσε να έχει  περισσότερους βαθμούς, πιστεύω θα συνεχίσει αυτήν την καλή εικόνα που δείχνει σε κάθε παιχνίδι και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους".

Για το επίπεδο του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής: "Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα όλα τα παιχνίδια για να έχω πλήρη εικόνα για όλους απομένουν 2 αγωνιστικές για το τέλος του πρώτου γύρου, βλέποντας όμως το μέγεθος των ομάδων και την έως τώρα βαθμολογία σίγουρα είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος με πολύ μεγάλες ομάδες και ένα παρά πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο το οποίο φέρουν όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές που έχουν ανεβάσει το επίπεδο".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Ως επιθετικός που είναι η θέση μου ως γνωστό «τρεφόμαστε» από τα γκολ, όποτε θα προσπαθήσω στα μέγιστα να φέρω γκολ στην ομάδα και βαθμούς , ο στόχος της ομάδας ήταν και είναι εξαρχής η γρήγορη παραμονή αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί πάντα κοιτάμε να ανέβουμε στις παραπάνω θέσεις".

Για τη μέχρι στιγμής πορεία του ΑΣΤΕΡΑ: "Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και πάντα μου άρεσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ φέτος είχα την τύχη να δω και αρκετά παιχνίδια του από κοντά, είχε μια δύσκολη αρχή και είχανε κάποια αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια όμως έχει βρει πλήρως την ταυτότητα του και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο παίρνοντας πολλά θετικά αποτελέσματα".

Το μήνυμα του για το 2022: "Εύχομαι υγεία όλο τον κόσμο είναι το σημαντικότερο από όλα πιστεύω γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία 2 χρόνια όλος ο πλανήτης εύχομαι να τελειώσουμε με αυτήν την πανδημία και επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων