ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Κόλλησε" στο μηδέν με την Σαντορίνη ο Παναρκαδικός

Φωτογραφία: arcadiasports.gr

Ο Παναρκαδικός παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτερος, δημιούργησε ευκαιρίες για να βρει δίχτυα και είχε και δοκάρι, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος, δίχως τέρματα, με την Σαντορίνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να απειλήσουν πρώτοι με δύο σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά, ο Ζγκούρης εξαπέλυσε ένα σουτ, αλλά ο Μάνος ήταν σε ετοιμότητα. Στην αμέσως επόμενη φάση η Σαντορίνη έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Ζγκούρη βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Παναρκαδικού αλλά ο τελευταίος του είπε "όχι" με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι "πράσινοι" απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 27'.  Επειτα, από ωραία πάσα του Πετζαρομάν, ο Κολιόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας κι επιχείρησε ένα δυνατό σουτ για να καταλήξει η μπάλα ελάχιστα άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναρκαδικό ήρθε στο 56’, όταν ο Λαζαρίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Σαντορίνης. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έμειναν με παίκτη λιγότερο, ωστόσο ο Παναρκαδικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι, Κονδύλης (78’ Καλογεράκης), Πετζαρομάν, Καμπεραϊ, Γλέζος (87' Σωτηρόπουλος), Κολιόπουλος

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Κουρέλας, Μπιρμπίλης, Μάγκας, Παντίδος, Ιβανίδης, Πολύζος, Σιμιτσής, Ζγκούρη, Συρεγγέλας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων