ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιλική ήττα για τον Παναρκαδικό από τη Καλαμάτα

Ο Παναρκαδικός ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση με τη Καλαμάτα της Super League 2 στη Τρίπολη με σκορ 2-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός αυτή τη Κυριακή έχει το ρεπό του, ενώ το παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Αστέρα Βλαχιώτη για τη Super League 2 αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Σπάρτης. Το "τριφύλλι" και η "Μαύρη Θύελλα" τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να επικρατεί με 2-0.

H Kαλαμάτα προηγήθηκε μόλις στο 6' με σουτ του Τάτου εκτός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως ο Μάνος έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ο Παναρκαδικός απείλησε με σουτ του Νάνου μέσα από τη περιοχή και με το σου του Πούτσι από το... κέντρο, το οποίο όμως πέρασε λίγο άουτ. Το δεύτερο μέρος διεξήχθη υπό καταρρακτώδης βροχή και το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ, με τον Κόκκορη στο 62' να διαμορφώνει το τελικό 2-0.
 
Παναρκαδικός: Μάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι,, Κονδύλης, Πεκαρομάν, Καμπεράι, Κολιόπουλος, Μοσκάτο
 
Καλαμάτα: Καπουταγλής, Μόσερ, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Μαβινέα, Αναστασόπουλος, Άλβες, Σκεντεράι, Τάτος, Φελίπε, Λουκίνας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων