ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τζαναβάρας στο a-s: "Δεν υπήρχε επικοινωνία στον Παναρκαδικό"

O Παναγιώτης Τζαναβάρας παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο a-s και αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση να παραιτηθεί από τον Παναρκαδικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Σαν "κεραυνός εν αιθρία" έσκασε η λύση της συνεργασίας του Παναγιώτη Τζαναβάρα με τον Παναρκαδικό, καθώς οι Αρκάδες διανύουν μια εξαιρετική σεζόν, όντας στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κ. Τζαναβάρας παραχώρησε δηλώσεις αποκλειστικά στο a-s και αποκάλυψε το λόγο που τον οδήγησε στην "έξοδο" από την ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

"Παραιτήθηκα γιατί τις τελευταίες ημέρες έγιναν κάποια πράγματα που πέρασαν τη κόκκινη γραμμή μου. Η διοίκηση με... άδειασε στους ποδοσφαιριστές μου. Ο προπονητής είναι πατέρας και δάσκαλος των παικτών, όταν κάποιος αδειάζει τον προπονητή είναι σαν να προσβάλει έναν πατέρα μπροστά στο παιδί του. Τα προβλήματα θα μπορούσαν να αποφευχθούν με διάλογο, όμως δεν υπήρχε επικοινωνία. Στα αποδυτήρια μας υπήρχε υγεία, όμως κάποια γεγονότα τα οποία δεν επιθυμώ να αναφέρω με απογοήτευσαν.

Εγώ, το επιτελείο μου και οι ποδοσφαιριστές ξεκινήσαμε καλά. Η πίεση φέρνει άσχημες συμπεριφορές. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά με το νέο προπονητή. Εύχομαι καλή επιτυχία και το καλύτερο στον Παναρκαδικό και στους ποδοσφαιριστές".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων