ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οικογενειακό τραπέζι νίκης στον Παναρκαδικό

Η σπουδαία εμφάνιση του Παναρκαδικού που συνδυάστηκε με νίκη κόντρα στη Μύκονο με 3-1 έστειλε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η εξαιρετική παρουσία, το καλό κλίμα και η διάθεση των παικτών, έφεραν την απόφαση της διοίκησης για ένα «οικογενειακό» δείπνο επιβράβευσης της καθημερινής δουλειάς του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Πρόεδρος, Ηλίας Καναβέτας, ευχαρίστησε τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την αφιέρωση της νίκης προς το πρόσωπό του και ζήτησε ανάλογη συνέχεια καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Σταύρος Γεωργόπουλος, καθώς επίσης μέλη της διοίκησης και συντάκτες τοπικών ΜΜΕ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων