ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τζαναβάρας στο Arcadia 93.8: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στο πρόεδρο μας"

Ο προπονητής του Παναρκαδικού, Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε στην εκπομπή του Arcadia 93.8, "Arcadia Sports Show" για την σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στην Μύκονο αλλά αναφέρθηκε στον όμιλο και την επόμενη αγωνιστική.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" του Arcadia 93.8 μίλησε ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με την Μύκονο, στον επόμενο αντίπαλο ενώ δήλωσε και που αφιερώνει η ομάδα την σπουδαία της νίκη.

Ο Παναρκαδικός μπορεί να βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο να "γυρίσει" το παιχνίδι με σκορ 3-1, κόντρα στην Μύκονο. Ο τεχνικός δήλωσε: "Ο κόσμος μας  βοήθησε πάρα πολύ σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Με μία ομάδα που είχε 3 νίκες, με πολλόυς έμπειρους παίκτες. Μείναμε πίσω στο σκορ, αιφνιδιαστήκαμε, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα. Παρότι είχαμε προετοιμαστεί και για αυτό το σενάριο, δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά σιγά-σιγά , ξεπερνώντας και το ψυχολογικό πρόβλημα αλλά και το αγωνιστικό, κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο, κρατήσαμε ψηλά τον αντίπαλο και καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας".

Οι οδηγίες που έδωσε στους παίκτες του στο ημίχρονο: "Τους είπα ότι φαινόταν ότι θα ισοφαρίσουμε και ότι μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη. Απλά να μην αιφνιδιαστούμε και να δεχθούμε δεύτερο τέρμα. Τους είπα πρώτα 1-1 και μετά 2-1. Με την έννοια, προπονητικά, ότι θα πρέπει να έχουμε υπομονή να ισοφαρίσουμε πρώτα και μετά να βάλουμε το νικητήριο γκολ. Γιατί αν φύγουμε από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ψηλά, θα μπορούσαμε να δεχθούμε δεύτερο τέρμα και να τελειώσει το παιχνίδι. Οπότε τα παιδιά άκουσαν ακριβώς αυτό που είπαμε".

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας: "Αυτή η ομάδα έχει δουλέψει λιγότερο από 3 μήνες. Παρόλο αυτά αρχίζουμε και σχηματίζουμε μια ομάδα, σχηματίζουμε ένα στυλ ποδοσφαίρου, ένα στυλ παιχνιδιού. Το οποίο εχθές το δείξαμε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι και το παιχνίδι που ονειρεύομαι και θέλω να παίζουμε για τον Παναρκαδικό".

Για τα φαβορί του ομίλου: "Off the record είχα πει στα παιδιά ότι τα φαβορί όπως έλεγαν όλοι ήταν η Ηλιούπολη, η Σαντορίνη και η Μύκονος. Εγώ τους είχα πει ότι νομίζω πως θα είμαστε η έκπληξη. Τελικά αποδεικνύεται αυτό, είμαστε θεωρώ μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα, γιατί και ακόμα βάζω νέους παίκτες στο ρόστερ. Για παράδειγμα χθες, έπαιξαν για πρώτη φορά οι: Αλέμης, Πεντζερομάν και ο Ρομάνο που αγωνίστηκε στο τέλος. Ακόμα έχουμε δουλεία μπροστά μας".

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Φωστήρα: "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, νομίζω είναι πλασματική η θέση του Φωστήρα, γιατί παίξαμε φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι και το γνωρίζω σαν υλικό. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες της Β΄εθνικής. Πέτυχε μια σημαντική νίκη, θα είναι με διαφορετική ψυχολογία. Εμείς θα προετοιμαστούμε όμως για αυτό το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής. Αλλά με τα δύσκολα παιχνίδια φτιάχνεις και την ομάδα σου και τον ψυχισμό της ομάδας σου. Τα παιδιά αρχίζουν σιγά-σιγά και πιστεύουν στην ομάδα μας. Κάτι που είναι σημαντικό για εμένα. Αρχίζουν να πιστεύουν στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίζουμε, με πίεση ψηλά, με κατοχή μπάλας και με πολλές επιθέσεις".

Τέλος ο προπονητής του "τριφυλλιού" ανέφερε πως η νίκη με την Μύκονο είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο του Παναρκαδικού: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στο πρόεδρο της ομάδας μας, τον κύριο Καναβέτα. Όπου είναι στο νοσοκομείο, κλινήρης εδώ και μερικές μέρες. Σε ανοιχτή ακρόαση έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους στο τέλος του παιχνιδιού. Είναι ένας άνθρωπος που μοχθεί και παλεύει, στην ουσία μόνος του, οικονομικά για την ομάδα. Ελπίζουμε το team και οι παίκτες με την δουλειά, με την θέληση και το παιχνίδι μας να προσελκύσουμε και κάποιους άλλους για να βοηθήσουν τον Παναρκαδικό".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων