ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεγάλη ανατροπή του Παναρκαδικού, 3-1 τη Μύκονο

O Παναρκαδικός έκανε την απόλυτη ανατροπή κόντρα στην μέχρι πρότινος μοναδικής πρωτοπόρο του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής, καθώς επικράτησε της Μυκόνου με σκορ 3-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Μύκονος του Σάκη Τσιώλη αιφνιδίασε τους Αρκάδες, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 2' με διαγώνιο σουτ του Κωνσταντινίδη και έβαλε πίεση στους παίκτες του Παναρκαδικού.

Οι Νησιώτες κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όμως στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα ήταν κυρίαρχο στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 47' ο Καμπεράι με σέντρα σουτ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ 20 λεπτά αργότερα, στο 67', ο Κονδύλης έκανε το 1-1 κλέβοντας τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Παλιούρα και αφήνοντας την στα δίχτυα.

Το γκολ της ανατροπής πέτυχε στο 87' ο Πεντζαρομάν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ που είχε κερδίσει ο Καμπεράι. Ο Αλβανός φορ των Αρκάδων έβαλε το "κερασάκι", καθώς στο 94' μετά από γύρισμα του Λαζαρίδη.

 

Παναρκαδικός: Μάνος, Κοπρένκα, Λαζαρίδης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Κονδύλης, Πεντζαρομάν, Καμπεράι, Γλέζος, Κολιόπουλος

Έπαιξαν και οι: Κυριάζος, Λιακόπουλος, Μοσκάτο

Μύκονος: Παλιούρας, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης, Σούλτσε, Μάρκος, Καλτσάς, Μπάλιτς, Τσιαφίτσας, Σερέπας, Κωνσταντινίδης, Μπρούνο

Έπαιξαν και οι: Κατσικαδάκης, Παπαϊωάννου, Ντουσνάι

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων