ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τζαναβάρας: "Είδα πράγματα που με κάνουν ευχαριστημένο"

Ο νέος τεχνικός του Παναρκαδικού, Παναγιώτης Τζαναβάρας, παραχώρησε δηλώσεις μετά το ισόπαλο φιλικό της ομάδας του με τον  Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας του όσο και στην πορεία της προετοιμασίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Αρκάδων: 

Για τον φιλικό αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου: "Είχα πει στα παιδιά πως δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, είχαμε και πολλά παιδιά υπό δοκιμή που θέλω να τα δω. Έχω πλέον εικόνα για το υλικό που έχω στα χέρια μου και μπορώ να κάνω τις προτάσεις μου στη διοίκηση. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών, κόντρα σε μια πιο έτοιμη ομάδα, που έχει δώσει τρία - τέσσερα φιλικά και ένα επίσημο. Εμείς είμαστε πιο πίσω. Για μένα η προετοιμασία αρχίζει από την Τρίτη. Είναι δύο - τρία παιδιά που έλειπαν λόγω τραυματισμού, έμπειρα παιδιά και θα κοιτάξουμε μήπως κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή. Πιστεύω πως θα έχουμε καλή ομάδα. Είδα κάποια πράγματα στις τελευταίες προπονήσεις που με κάνουν ευχαριστημένο".

Για την εμφάνιση του Παναρκαδικού στο παιχνίδι:"Tα παιδιά έδειξαν διάθεση. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μην έχει διάθεση. Θα έχουμε μια ομάδα που θα τρέχει".

Για ενδεχόμενη ενίσχυση του ρόστερ: "Αυτή τη στιγμή λείπουν τρεις παίκτες βασικοί, ενώ ίσως κάνουμε μια - δυο προσθήκες ακόμα. Βέβαια έχουμε και κάποια παιδιά που είναι υπό δοκιμή. Θα γίνουν συζητήσεις με τη διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει".

Για τα ερχόμενα παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος: "Έχουμε ένα φιλικό εδώ με τον Παναργειακό και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Δόξα Μεγαλόπολης. Θα έρθουν οι νέοι παίκτες, θα προσπαθήσω να μοντάρω την ομάδα και να δώσουμε κάποια δυνατά φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος".

Για την κακή οργάνωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου: "Έχουμε ένα ανοργάνωτο ποδόσφαιρο, όμως στην προκειμένη περίπτωση βοηθάει. Με το που ήρθα στην ομάδα άλλαξα όλο τον προγραμματισμό, ήρθαν νέοι παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο.

Είναι δύσκολος ο ρόλος μας στο ποδόσφαιρο με την κατάσταση που επικρατεί οργανωτικά και οικονομικά. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα πάλι".

Για τις αλλαγές στη νέα Γ' Εθνική: "Ίσως να αλλάξει λίγο η ποιότητα. Αλλά πολύ λίγο. Το ποδόσφαιρο μας έχει πέσει ποιοτικά. Όχι μόνο στη Γ΄ και στη Β' Αλλά και στην Α'. Πρέπει όλοι μας να κάνουμε πολλά πράγματα για να αλλάξει το ποδόσφαιρο".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων