ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επίσημα τέλος από τον Παναρκαδικό τα αδέρφια Λυμπερόπουλοι και Στρέμπας

Τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές αποχαιρετά και ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους στο σύλλογο ο Παναρκαδικός! Ο λόγος για τον αρχηγό Νίκο Λυμπερόπουλο, τον αδερφό του Δημήτρη και τον Απόστολο Στρέμπα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανακοίνωση του Παναρκαδικού:

Τρίπολη 27 Ιουλίου 2021

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι χθες Δευτέρα 26/7/21 ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποδέσμευσης τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας που τα τελευταία χρόνια προσέφεραν πολλά στους αγωνιστικούς χώρους και συνέβαλαν σημαντικά προκειμένου η ιστορική ομάδα της Τρίπολης να πετυχαίνει τους στόχους της. Πρόκειται για τον Αρχηγό Νίκο Λυμπερόπουλο, τον αδερφό του Δημήτρη και τον Απόστολο Στρέμπα. Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ευχαριστεί δημόσια τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και καλή πορεία σε ότι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στο μέλλον.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων